Irjon akinek 1. trimeszterben volt nagy vérzése úgy hogy túlélte a baba? Mit kellett csinálni? Vagy mit adtak gyógyszert?
most 10hetes múltam és este elöntött a vér és egy 3x0.5cm-es alvadék vagy szövet db is kijött...(azt hittem a gyerek és majnem sokkot kaptam)
most kórházban vagyok(a baba uh-on élt és vert a kicsi szive)és azóta semmi vér semmi görcs...
fekszem mint egy bot de nem tudom mi lesz...
miért történt hisz 2 napja uh jó volt és pihentem is de főleg jó lenne tudni mik a kilátások
nekem nincs rossz helyen és vérömleny se volt és eddig hetente volt uh....biztos látták volna...kb 5 hete volt egy pecsételésem azóta otthon voltam de most engedtek orvosokhoz mászkálni és mivel a pajzsmirigyem elkezdett túlműködni messze kellett mennem dokihoz és ott is 110/perc volt a pulzusom...csak erre tudok gondolni hogy ez viselte meg a picit...de 7 vége van és a kutya se néz meg vagy szól hozzám nővért 2x orvost 1x láttam de vizsgálatról vagy tanácsról semmi...hétfőn lenne időpontom endokrin dokinál de nem jutok el és nem tudom hogy itt tudna e vki érdemben segíteni...itt nincs endokrinológia...
de nagyon bíztató volt amit írtál! remélem én is így leszek...nem idegeskedek fura módon csak tenni akarok valamit és keresem a megoldást...KÖSZÖNÖM HOGY SEGÍTETTÉL!
az elsö vérzésnél én ugyan ezt csináltam mert egy éve volt egy 8hetes vetélésem...gondoltam már ugyse tudnak semmit tenni vége...az is pénteken volt persze és végig bőgtem a két napot...aztán vki rámpirított hogy nem mentem és szerdán az uh mindent rendben talált...ezek után most tényleg megijedtem pláne a darabkától...
na meg aki megvizsgált (úgy hogy majd kinyomta a belem) azt mondta h teljesen kiürült a méh és összehúzódott 5hetes méretűre...persze sírás és teljes összeomlás...majd felvett hogy befejezőt csinál nekem de azért megnéz uh-on...percekig nem tudta bekapcsolni kért segítséget (HÁL'ISTEN)és jött egy nő aki kettőt kattintott és közölte ott a baba ...sitty-sutty meg is mérte és mondta hogy minden ok pont akkora amekkorának lenni kell....nem minősítem az orvost de tiszta sor hogy ha nem jön segítség akkor kikaparja a kisbabámat...
köszönöm a második választ is nagyon sokat segítettetek!
Szia Kedves Kismama!!!
Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj ... korábban olvastam, hogy sajnos adódhat ilyen, de mégis egészséges baba születik és CSAK EZ lebegjen a szemed előtt!!!! Nekem is volt egy elhalt terhességem, magától beindult a vetélés idővel ... de! Ott nem fejlődött a pici ... a Tied biztosan jól van, hisz megnézték! Úgyhogy csak erre gondolj, beszélj hozzá, hogy jobban érezd te is magad!!! Az jutott még eszembe, nem lehet, hogy ikrek lettek volna? És így egyedül maradt a babád? Mert nálam így volt .. .először az első ment el ... de ez csak egy kósza gondolat! Kitartás, jobbulást nektek!
Üdv., 6+5 hkm
sok uh volt már mert 5.héttől nézték és nem is egy orvos tehát nem hiszem hogy volt iker baba...
olyan nagyon aranyosak vagytok hogy ilyeneket írtok hogy küszködök a könnyeimmel...nagyon köszönöm!!!
Szia! Nekem a 4. kislányommal volt a 14.héten egy iszonyú nagy vérzésem. Én akkor teljesen azt gondoltam hogy elment a baba. A bokámon ömlött, térdig álltam a saját véremben, és ma már 6 éves a lányom!!! A méhlepény szórakozott egyet velem. Utána 6 hétig szigorú fekvés, wc re is csak kísérettel mehettem!!! Szóval sok pihenés, és ne idegeskedj, ez a lényeg!
Szurkolok értetek!
Nekem a 6. héten volt, biztos voltam benne hogy elment a babó mert előtte két hónappal is pont úgy jártam. De szerencsére nem lett gond, a doki azt gyanitotta, hogy lehet ikrek lettek volna és a másik fölszivódott.
Pihizz sokat és minden rendben lesz!
35 km
köszönöm a bíztatást
továbbra is bent vagyok a kórházban és így tényleg nem mászkálok...azóta semmi vérzés és a kicsi az uh-on olyan sokat dolgozott pörgött forgott és szép nagy :-)
nagyon boldog vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!