Akinek az első trimeszterben volt vérzése, de a baba továbbra is szépen fejlődött, kiderült, hogy mitől volt a vérzés?
Ha véreztél, haematómád volt és az orvos nem látott semmit, akkor nem felszívódott, hanem kifakadt! A haematóma olyan mint egy vérhólyag! Azért kell vele feküdni, mert ha rossz helyen van és kifakad, elönti a méhedet, sajnos a baba... le se írom.
Nekem méhlepény leválásom volt, majd haematóma a leválás helyén ami pont a babám fejénél volt. 3 hét alatt szépen helyrejött a méhlepényem, és a haematóma is felszívótott. Aztán volt méhszájsebem egy kúptól, attól is véreztem. A legutóbbi vérzésem attól volt, hogy elkezdtem, nyílni, megint elöntött a vér.... szerintem ezek előfordulnak, vannak nők akik vérzékenyebbek, testük rosszabbul viseli a megterhelést, változást. Elég sok iloyen kismamival találkoztam, csak ne idegeskedj ezen!
boldog babavárást!
Először hormonhiányt mondtak, a második vérzésnél semmit. A többinél meg már tudtam. Volt, h "sok" volt a házimunka, de orgazmus után is barnáztam. Véreztem pirosat, rózsaszínt, barbát. Eleinte nagyon féltem, de már rájöttem, hogy ez nálam nem annyira komoly. Az utolsó előtti vérzésre pl azt mondta az orvos, h alakul ki a placentám, és azért.
Ja mielőtt kiátkozna valaki: spontán álombéli orgazmusom volt párszor, aminek a hormonok az okai. Amikor tiltva volt nem szexeltem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!