Utolsó trimeszterben mint szedjek. Igyak. Kenjek. Mindenre kiváncsi vsguok ami könnyíthet a szülésen. Gátvédelmen stb?
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 00:15
1/2 anonim válasza:
Az elsővel a 36.hét után homeopátiás bogyókat szedtem. Caulophyllum és Cimicifuga volt a két szer. Szerintem vajúdás közben sokat segített. Bár gátvédelemmel nem tudtam megszületni így sem a 4kiló 30dekás, 38-as fejkörméretű babát.
Én nem ittam se málnalevél teát, nem használtam gátra olajat sem, mert tudtuk, hogy nagy lesz a baba és nem is volt biztos a természetes szülés.
A homeopátiás bogyókat a neten is meg tudod nézni, hogy pontosan melyikből mennyit és pontosan melyik higítást kell szedni!
2/2 anonim válasza:
Szia! Érdemes gyógynövényeket fogyasztani még az utolsó trimeszterben is a baba fejlődéséhez.Van egy jó kis előadása, egy anyukának, hogy ő miket fogyasztott, használt az áldott állapot előtt, a 3 trimeszterben és a szülést követően.Jól összefoglalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!