Nyugtassatok meg! Ezek ugye nem törvényszerű dolgok az utolsó trimeszterben?
Lassan megkezdjük az utolsó 3 hónapot és elkezdtem aggódni.
Mindenhol olvasni, hogy a kismamák a terhességük vége felé elég kellemetlen dolgokat élnek meg. Pl. aranyér, visszér, de a legrosszabbak a vizelettartási gondok és amikor úgy szellentenek, hogy még csak észre sem veszik! :O Az összes film, amiben terhes nő van, erre épül és hát elég ijesztő! :(
Ugye nem törvényszerű, hogy mindenkinél előforduljanak?
Nem torvenyszeru egyaltalan. Jellemzoek, de nem mindenki megy at rajta.
Nekem sem voltak ilyen problemaim.
Nekem kicsit többet kell pisilnem, plusz több a folyasom. Inkább a törvényszerű álmatlanság van rajtam és derék, hát fajas.
33hkm
Nalam csak a vizelettartasi problemak jottek elo, tusszentesnel, kohogesnel, pukizasnal eleg gyakran elofordult. Kenyelmetlenul mozogtam mar, almatlan voltam, de nagyon! Ja es allandoan fokyt rolam a viz olyan meleg volt, es raadasul februarban szultem.
De ezek egyeni problemak, mindig van altalaban valami, de mindenkinel mas. Most h nekem ezek voltak nem kotelezo neked sem. Ez epp olyan mint van aki rosszul van az elejen es van aki meg sem erzi h terhes.
Amiket írtok, azok még a talán elviselhető kategória. Kellemetlem persze, de hát minden rosszban van valami jó, áldozatokat kell hoznunk a kisbabánkért. :)
Köszönöm, hogy írtatok!
Semmi sem törvényszerű terhesség alatt. Nem értem miért gondoljátok azt h ami le van írva annak lennie kell mert baj van??!!
Nekem az ég világon semmi de semmi bajom nem volt terhesség alatt, mégse aggódtam halálra h jaj ez se az se történik meg velem. Marhára nem tesz jót annak a kicsinek h végig aggódod az egészet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!