Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyugtassatok meg! Ezek ugye...

Nyugtassatok meg! Ezek ugye nem törvényszerű dolgok az utolsó trimeszterben?

Figyelt kérdés

Lassan megkezdjük az utolsó 3 hónapot és elkezdtem aggódni.

Mindenhol olvasni, hogy a kismamák a terhességük vége felé elég kellemetlen dolgokat élnek meg. Pl. aranyér, visszér, de a legrosszabbak a vizelettartási gondok és amikor úgy szellentenek, hogy még csak észre sem veszik! :O Az összes film, amiben terhes nő van, erre épül és hát elég ijesztő! :(

Ugye nem törvényszerű, hogy mindenkinél előforduljanak?

2014. nov. 2. 05:44
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem torvenyszeru egyaltalan. Jellemzoek, de nem mindenki megy at rajta.

Nekem sem voltak ilyen problemaim.

2014. nov. 2. 06:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Én csak valamivel többet pisiltem, más problémám nem volt.
2014. nov. 2. 06:29
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem kicsit többet kell pisilnem, plusz több a folyasom. Inkább a törvényszerű álmatlanság van rajtam és derék, hát fajas.

33hkm

2014. nov. 2. 07:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Nalam csak a vizelettartasi problemak jottek elo, tusszentesnel, kohogesnel, pukizasnal eleg gyakran elofordult. Kenyelmetlenul mozogtam mar, almatlan voltam, de nagyon! Ja es allandoan fokyt rolam a viz olyan meleg volt, es raadasul februarban szultem.

De ezek egyeni problemak, mindig van altalaban valami, de mindenkinel mas. Most h nekem ezek voltak nem kotelezo neked sem. Ez epp olyan mint van aki rosszul van az elejen es van aki meg sem erzi h terhes.

2014. nov. 2. 07:15
 5/9 A kérdező kommentje:

Amiket írtok, azok még a talán elviselhető kategória. Kellemetlem persze, de hát minden rosszban van valami jó, áldozatokat kell hoznunk a kisbabánkért. :)

Köszönöm, hogy írtatok!

2014. nov. 2. 08:45
 6/9 anonim ***** válasza:
nyugi, nem kell mindennek mindenkinél előfordulni. én sokat jártam pisilni, bár elejétől kezdve. egyszer volt hogy kicsit megfeszítettem magam és kicsit bepisiltem :) meg is lepődtem, majd a vége fele, kb 36. héten kijött az aranyerem, nem nagyon, azt volt székrekedésem, nah akkor nagyon kint volt, fájt is. de más nem volt nekem.
2014. nov. 2. 09:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam csak a tüsszentés volt problémás. A húgyhólyagom nem volt együttműködő hapcikor.
2014. nov. 2. 09:20
 8/9 anonim ***** válasza:
2.babámat várom. 1.-vel semmi bajom nem volt elejétől a végéig. Na most mindent visszakapok. elejétől kezdve megvannak a problémáim, azok is, amiket írtál és még kiegészítve jónéhánnyal. Tehát az sem törvényszerű, hogy a végén jönnek elő, aranyerem pl már 20 hetesen kijött, de vannak időszakok, mikor egész jól visszahúzódik, pedig már nagyon aggódtam, hogy nem múlik el. Nem az a baj, ha kijön, hanem az, hogy fáj:D De valszeg ezt az első terhességemnek köszönhetem. Ahogy a gátseb fájdalmat is, az is fáj állandóan elejétől. Na viszerem éppen még nincs:D Vizelettartási probléma meg időszakosan van. A hátfájást is azt mondják, hogy a végén jön ki, hát nekem senki nem hitte el, hogy 5 hetes korom óta fáj, úgy, hogy legtöbbször sírni tudnék. Szellentés néha tényleg csak úgy kiszalad:S De pl vizesedést is írnak, szerencsére az egyelőre nincs. Azt is írják, hogy 2., babával nagyobb pocakja van az embernek, na, az elsővel azt hitték ikrek, most meg valamelyik munkatársam most kérdezett rá a héten, hogy tán terhes vagyok:D Majd 33 hetes terhesen:D
2014. nov. 2. 10:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Semmi sem törvényszerű terhesség alatt. Nem értem miért gondoljátok azt h ami le van írva annak lennie kell mert baj van??!!

Nekem az ég világon semmi de semmi bajom nem volt terhesség alatt, mégse aggódtam halálra h jaj ez se az se történik meg velem. Marhára nem tesz jót annak a kicsinek h végig aggódod az egészet!

2014. nov. 2. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!