Kismamák akik év vége fele szülnek. Ki hogy van? Hol jár? Tünetek?
Október végére vagyok kiírva.
14.hetet kezdtem meg ma.
11.héten elmúlt a hányinger,émelygés, gyomorégés, azóta jobb kedvem van.
Várom hogy mehessünk 3D ultrahangra a neme miatt.
Második baba lesz.
Holnap kezdem a 12.hetet,novemberre vagyok kiírva.
Most már egész jól vagyok és újra tudok segítség nélkül főzni :D
Néha elő jön az émelygés,hányinger,de már sokkal jobb.Most inkább fáradékonyabb vagyok.
Izgulok a jövőheti vizsgálat miatt,remélem minden rendben lesz.
Én vasárnap kezdem a 11. hetet és november végére vagyok kiírva.
Második baba,kicsivel jobban viselem mint az elsőt,hányinger sajna még mindeennapos
Sziasztok!
É 5 hetes vagyok még csak :)
December 31-én vagy Január 1-jén fogok szülni azt mondta a doki! :)
5-ös vagyok,
nekem semmi tünetem, csak nagyon néha fájdogál a hasam, de semmi több. A menzim másfél hete késik és van pár pozitív tesztem, a legutóbbin már erősebb a tesztcsík a kontrollnál. Remélem nem baj,hogy nincs tünetem. Csak 1 napig volt émelygésem, de elmúlt. A mellem is csak néha érzékeny, de nem vészes.
Március 18-án volt az utolsó mens de április 8-óta nem védekeztünk és a fogantatástól számolva 11 napra azaz április 19-én már pozitív volt a tesztem :)
április 28-án voltam uh-on és ott már láttak egy 5mm-es petezsákot ami szép egészséges és jó helyen tapadt meg azt mondták kb. 4 hetes 5 napos kismama vagyok.
május 12-én megyek vizsgálatra ahol remélem már lesz szívhang de lehet még nem lesz mert korai még.
5-ös vagyok,
Én menzi szerint a jövő héten kedden leszek 6 hetes és 2 napos. Én reménykedek benne, hogy lesz szívhang, na meg hogy jó helyen tapadt meg és minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!