Hogy vagytok, vége felé járó kismamák? Hogy bírjátok a meleget és az időjárás változásokat?
Én júli 17-re vagyok kiírva, és most a napokban kezdem nehezebben viselni a dolgokat. Egyre többet keményedek, jóslózgatok. Sokszor le akar szakadni a derekam, és alig bírok 1-1 km-t sétálni ebben a melegben, holott világ életemben aktívan sportoltam. Ráadásul a 2 éves kishercegem sem könnyíti meg a dolgom, nem nagyon érti, hogy anya fáradt vagy hogy nem cipelheti egész nap :)
Olyan rossz anyának érzem magam, itt a nyár, a kicsi csak menne mindenfele, játszótér, strand, egyebek. Nekem ott a háztartás, még nem is vagyok egészen kész a babaszobával, apa egésznap dolgozik, hogy meglegyen mindenünk. A szüleim 100km-re laknak, az anyósom pedig dolgozik a nyugdíj mellett, szóval 0 segítség. Eddig nem is nagyon volt rá szükségem, nem is kértem, de most.. :/ Előre félek, hogy mi lesz, ha meglesz a pici..
Ti is éreztetek így? Ti hogy bírjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!