Vége felé járó kismamák, ti is olyanok vagytok mint a mosottsz. R?
35 hetes vagyok, 1 hete olyan vagyok mint akit már kétszer megrágtak.... :) Alszom éjjel de sokszor felkelek mert itt fáj, ott fáj, pisilni kell. Reggel 7kor már ugrani kell mert van egy 17 hós kisfiam is.
Türelmetlen és nyűgös vagyok egész nap, azt kívánom hogy senki ne érjen hozzám, nem visítson a kisfiam, hagyjon mindenki békén... Persze ez nem valósítható meg.
Nagyon fáradt vagyok, állva eltudnék aludni, nagy a hasam, feszül, görcsölget, alig kapok levegőt stb... Minden bajom van már...
Vajon ez így lesz már a végéig?
37 hetes vagyok, éjszaka egyfolytában pisilek, elkaptam egy candida fertőzést, egész nap feküdnék, és úgy érzem kezd dagadni a kezem és a lábam.
A lábikra görcsről nem is beszélve.
Második terhességem, de jobban meg is visel...
Abban reménykedem h az időjárás miatt vagyok ilyen... Kisfiam mellett nem hagyhatom el magam...
Igen, tudom hogy szülés után is ez lesz. :)))
Nekem is faj a hatam, heti 1-2-szer alszom rendesen amugy csak forgolodok, allandoan pidilni kell, pisi utan felkel a baba szetrugdos...:S feszül a hasam, a gyomrom meg a tüdöm "felcsuszott" a torkomba, sokat kemenyedek... Allandoan ehes vagyok de egyszerre csak 1-2 falat megy le mert a baby kirugdossa a gyomrombol... Allandoan tulteng a savam...:( mar varom a veget mert van egy 3,5 eves lanyom es eleg nehez fajo derekkal gombocarturkent ellatni oviba hozni-vinni...
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!