Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vége felé járó kismamák, ti...

Vége felé járó kismamák, ti is olyanok vagytok mint a mosottsz. R?

Figyelt kérdés

35 hetes vagyok, 1 hete olyan vagyok mint akit már kétszer megrágtak.... :) Alszom éjjel de sokszor felkelek mert itt fáj, ott fáj, pisilni kell. Reggel 7kor már ugrani kell mert van egy 17 hós kisfiam is.

Türelmetlen és nyűgös vagyok egész nap, azt kívánom hogy senki ne érjen hozzám, nem visítson a kisfiam, hagyjon mindenki békén... Persze ez nem valósítható meg.

Nagyon fáradt vagyok, állva eltudnék aludni, nagy a hasam, feszül, görcsölget, alig kapok levegőt stb... Minden bajom van már...

Vajon ez így lesz már a végéig?

2014. szept. 11. 11:00
 1/8 anonim ***** válasza:
én az utolsó 38. héten voltam így, a lában ödémás, nem táplálkoztam jól, folyamatosan közérzeti problémák, a végefelé én már lesz*rtam mindent, a lakás úszott, azért se ettem, lassan már ki sem mozdultam, mert semmihez nem volt kedvem, akkor lettem csak jókedvű, ha bnőmékhez átmentem, mindemellett folyamatosan idegeskedtem, hogy a magzat biztos szenved (mert kávézom, meg csokizom, ahelyett, hogy ennék)az elején még ügyeltem mindenre nagyon pontosan, sokszínűen étkezve, megfelelő alvás, pihenés, minden ok volt, de egyre jobban elcsúsztam ezekkel, a végén már nem bírtam magamba erőt verni, hogy de igenis reggelizzél, főzzél, takarítsál. azon voltam csak, hogy a baba szülessen meg, mert így nem tudok rá és az egészségére vigyázni, feladtam.
2014. szept. 11. 11:08
 2/8 anonim ***** válasza:
*ja és mindezt tetézte ez is, ha nagy nehezen rávettem magam, hogy pl csinálok tejberizst, nagy nehezen elkészül, erre olyan furi volt az íze, á de nemhittem, hogy olyan nincs, hogy a rizs romlott, megettem, erre a baba úgy mocorgott, meg kavarodott minden, hogy ki is jött. ezzel véglegesen be is fejeztem. nem főztem, nem rendeltem, elegem volt.
2014. szept. 11. 11:19
 3/8 anonim ***** válasza:

37 hetes vagyok, éjszaka egyfolytában pisilek, elkaptam egy candida fertőzést, egész nap feküdnék, és úgy érzem kezd dagadni a kezem és a lábam.

A lábikra görcsről nem is beszélve.

Második terhességem, de jobban meg is visel...

2014. szept. 11. 11:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Szoval az enyem mar ket eves, de meg mindig ugy erzem magam mint egy lezuhant repulo.
2014. szept. 11. 11:36
 5/8 anonim ***** válasza:
igen,és még szülés után is pár hétig.. :D
2014. szept. 11. 11:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem mar most ez van pedig meg csak 27 hetes vagyok..nem is ertem,h jött ennyire korán ez a hatalmas fáradtság..van,h egesz éjjel nemtudok aludni,mert egyszerűen nem megy utána egesz nap karikas szemekkel csak lézengek..aztan este ha el is alszom akkor meg reggel nemtudok elmenni a megbeszelt dolgokra mert kinyomom az ebresztőt es alszom d.u -an 2ig!!!!felkeles utan mintha semmit nem aludtam volna..aztan hanyas napi2 legalább..gondolom ez nem fog valtozni mivel en meg nem vagyok a vegen csak rosszabb lesz..amugy ugy mizgok mint egy csiga és sokszor az ágyból nyöszörögve kelek mert faj az oldalam a derekam..stb..:((
2014. szept. 11. 13:00
 7/8 A kérdező kommentje:

Abban reménykedem h az időjárás miatt vagyok ilyen... Kisfiam mellett nem hagyhatom el magam...

Igen, tudom hogy szülés után is ez lesz. :)))

2014. szept. 11. 14:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is faj a hatam, heti 1-2-szer alszom rendesen amugy csak forgolodok, allandoan pidilni kell, pisi utan felkel a baba szetrugdos...:S feszül a hasam, a gyomrom meg a tüdöm "felcsuszott" a torkomba, sokat kemenyedek... Allandoan ehes vagyok de egyszerre csak 1-2 falat megy le mert a baby kirugdossa a gyomrombol... Allandoan tulteng a savam...:( mar varom a veget mert van egy 3,5 eves lanyom es eleg nehez fajo derekkal gombocarturkent ellatni oviba hozni-vinni...

33 hkm

2014. szept. 11. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!