Kismamák milyen lett a cukorterhelés eredményetek? Akinek magas lett azzal mit kezdett a doki?
Diétázni kell majd. Nekem napi 180g szénhidtrátot lehetett ennem. Ezt úgy képzeld, hogy napi 6 étkezés van és azokra el van osztva ez a szénhidrát mennyiéség. Nassolni nem lehet. Vannak tiltó dolgok, természetesen a cukrosak, de pl banán, szőlő is.
Aztán két hetente nézik újra majd, de akkor már reggelizel, nem a cukros vízet iszod majd. Engem nem fektettek be, magasabb lett a cukorm mint neked. Én két hetente jártam ellenőrzésre. Diétával rendben volta a cukrom.
sziasztok! nekem az értékem terhelésnél 9,6 lett és azonnal kaptam cukormérőt reggeli után kell mérnem 1 órával,meg néha napközben is..nekem végig kell szülésig ellenőrizni de 2 hetente nekem is kontroll. Most vagyok még csak az első kéthetemben és most ha nem teljesen sikerült a diétát betartani,akkor befektetnek szülésig mert állítólag a koraszülés veszélye magasan megnő. nagyon rossz nekem is hogy amit eddig ettem az most tilos. 27 hetes vagyok és a babám most picivel nagyobb de ez még változhat ha mindent úgy csinálok ahogy előírták.
amúgy megmondom az őszintét reggeli után mértem már 12 cukrot is és pont annyi szénhidrátot ettem ami elő van írva és azt mondták hogy a meleg és hideg front is rátesz egy lapáttal. nagyon oda kell figyelni az biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!