Cukorterhelés eredményem az első óra után 9.6 lett, az magas? Nektek milyen eredmények születtek?
Szia!
Az egy órás nagyon magas, a két órás mérsékelten magas, a három órás nagyon alacsony. Szerintem kellene dietetikussal beszélned, nem jó ez a nagy ingadozás, de egy ésszerű, odafigyelt étrenddel kordában lehet tartani.
Utolsó, jó szigorúak...
Én 2 órás 9,3-mal voltam 180-on
Minden válaszolótol kérdezem: optimális testsúllyal lettetek terhesek?
Mert én átlagos testalkattal estem teherbe, nem híztam szinte semmit és a diétás tanácsadáson megdöbbenve láttam, hogy csak egy túlsúlyos anyuka volt. Ugyanakkor mindenhol olvasom a "ne zabálj mert meghízol és akkor leszel terh. cukros" szöveget...
Utolsónak:
Első csemetém: 74 kilóból 102 kiló lett, cukor tök normális
Második csemete: 88 kilóból 100 kiló lett, cukor tök normális
Nem én vagyok a normális testalkat, normális hízás mintaképe, ellenben a cukrom gyönyörű volt mindkét esetben.
A sógornőm 56 kilóval esett teherbe, összesen 8 kilót hízott, végig 200 ch-as diétát kellett tartania, mert magas lett a cukra, illetve azért, mert a családban több cukros van.
dehogy lesz!!!
Csak tartani kell a vércukorszintet a diétával és akkor nem lesz baj. Ha nem tartod a diétát, akkor az rombolja a baba hasnyálmirigyét és sokkal jobban meszesedik a lepény, de csak ha nem figyelsz oda.
Nekem van sok olyan anyuka ismerősöm, akinek annyira gáz volt a cukra, hogy végül inzulinozni kellett a diéta mellett és egészséges a babájuk!
Hát nem kevés amit híztál (nem mintha emiatt lenne rossz a cukrod) , így lehet, hogy mégiscsak 160-as lesz az a diéta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!