Cukorterhelés eredményem az első óra után 9.6 lett, az magas? Nektek milyen eredmények születtek?
Huh... szegénykém... ez kemény diéta lesz, azt gondolom.
De a cukorbajnál egy a lényeg! A játékszabályok betartása! Ha az megy, akkor nem lesz baj! :)) A babával sem.
Jótanács: legyen otthon mindig olyan kaja, amit bármikor ehetsz, de többféle. Ha ehetnéked van, akkor rögtön tudsz, mit választani. Update jégkrém, abonett kenyér, gyümölcs (alma, citrusféle a legjobb), stb. A lényeg az, hogy napi 5-6 alkalommal KELL enni, de csak keveset. A kalóriát pedig számolni. De ezt dietetikus biztosan elmondja, sőt, mintaétrendet is kapsz.
Nekem egyébként, - kezdősúly 85 kg, jelenlegi 85 kg, - az éhgyomri 4,4 lett. Az 1 órás is 4,4 lett. A 2 órás pedig 6,3.
25 hetes kismama
Szia!
Kiderült már kell-e diétáznod?
Igen,sajnos kell:( Voltam egy napos megfigyelésen kórházban,nyolcszor vettek vért reggeltől következő reggel ötig.Étkezések után picit magasabb lett a megengedhető maximumnál,de nem durván,ezért nem kell szigorú diéta.
Csak pont a jó dolgokat kell megvonni,cukor,csoki,süti..:(
Sajnálom :(
Én azzal vígasztaltam magam, hogy ez legalább egy kezelhető probléma!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!