Kismamák a vége felé, ti hogy vagytok?
részletekre lennék kiváncsi, ki hány hetes, kisfiu, kislány. nőgyogyászati eredmények. mikorra vagytok ki irva most nagyon sokan okt. 10.re vannak : D
fáj- e a pocitok.egyéb problémák, folyásotok van-e?
nyákdugóval mi a helyzet ?
hányinger? hányadik kis picur? ^^
sok hozzászólást kérek !
Szia! Én 37+3 hkm vagyok.Első kisbabánkat várjuk és kislányunk lesz a neve Kira Stella.Méhszájam még zárva legalább is amikor a 35. héten voltam a dokinál akkor így volt. A méhlepényem II-III fokban érett, kedden megyek ctg-re. Azt sajnos nem tudom, hogy most mekkora lehet a picim a 30. héten egy héttel kisebbre mondta a doki, de lehet, hogy addigra behozta. 3,10 kg becsülte a doki.Október 17-re vagyok kiírva. A védőnőm szerint akár a hidegfront is meghozhatja, nem bánnám már nagyon babáznék. :) A párom ma is azt álmodta, hogy megyünk szülni. :)Jóslófájásaim vannak, néha görcsölök picit és fáj a derekam, kényelmetlen aludni , sehogy sem jó már.Nyákdugó tudtommal még megvan. Hányingerem a utoljára egy hete volt kb, most nagyon jól érzem magam.
És te kérdező hogy vagy? hány hetes terhes vagy? :)
Én holnap töltöm a 39 et. :)
C 2100 at mutatott Külső méhszáj nyitva, elégsokat görcsölök, hányinger minden nap.:SS... okt 10 re vagyok ki irva, de nagy a valósznűsége ,hogy elöbb meglesz nekem 2 hete volt ugy 3200 gramm a pici kislánylesz, már alig várom bár már ott azthallanám "irány a korház" ... *-*
kellemes babavárást :)))
Szia!
Én szeptember 27-re voltam kiírva! Jól vagyok, csak az éjszakák nem jók. Görcsölnek a végtagjaim, és sok a savam ezért piszkos rosszul vagyok.
Kislányom lesz!:-)
40+2hkm
Szia
Én tegnapra voltam kiírva görcsölgetek pár napja és éjjelente 2 óránként pisilni járok, de semmi egyéb.
Nyákdugóval még nem találkoztam.
Első baba.
Kislány lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!