Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák a vége felé, ti hogy...

Kismamák a vége felé, ti hogy vagytok?

Figyelt kérdés

részletekre lennék kiváncsi, ki hány hetes, kisfiu, kislány. nőgyogyászati eredmények. mikorra vagytok ki irva most nagyon sokan okt. 10.re vannak : D

fáj- e a pocitok.egyéb problémák, folyásotok van-e?

nyákdugóval mi a helyzet ?

hányinger? hányadik kis picur? ^^

sok hozzászólást kérek !

2013. szept. 29. 08:16
 1/6 Szaszuss ***** válasza:

Szia! Én 37+3 hkm vagyok.Első kisbabánkat várjuk és kislányunk lesz a neve Kira Stella.Méhszájam még zárva legalább is amikor a 35. héten voltam a dokinál akkor így volt. A méhlepényem II-III fokban érett, kedden megyek ctg-re. Azt sajnos nem tudom, hogy most mekkora lehet a picim a 30. héten egy héttel kisebbre mondta a doki, de lehet, hogy addigra behozta. 3,10 kg becsülte a doki.Október 17-re vagyok kiírva. A védőnőm szerint akár a hidegfront is meghozhatja, nem bánnám már nagyon babáznék. :) A párom ma is azt álmodta, hogy megyünk szülni. :)Jóslófájásaim vannak, néha görcsölök picit és fáj a derekam, kényelmetlen aludni , sehogy sem jó már.Nyákdugó tudtommal még megvan. Hányingerem a utoljára egy hete volt kb, most nagyon jól érzem magam.

És te kérdező hogy vagy? hány hetes terhes vagy? :)

2013. szept. 29. 10:37
 2/6 A kérdező kommentje:

Én holnap töltöm a 39 et. :)

C 2100 at mutatott Külső méhszáj nyitva, elégsokat görcsölök, hányinger minden nap.:SS... okt 10 re vagyok ki irva, de nagy a valósznűsége ,hogy elöbb meglesz nekem 2 hete volt ugy 3200 gramm a pici kislánylesz, már alig várom bár már ott azthallanám "irány a korház" ... *-*

kellemes babavárást :)))

2013. szept. 29. 10:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szeptember 27-re voltam kiírva! Jól vagyok, csak az éjszakák nem jók. Görcsölnek a végtagjaim, és sok a savam ezért piszkos rosszul vagyok.

Kislányom lesz!:-)

40+2hkm

2013. szept. 29. 12:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia

Én tegnapra voltam kiírva görcsölgetek pár napja és éjjelente 2 óránként pisilni járok, de semmi egyéb.

Nyákdugóval még nem találkoztam.

Első baba.

Kislány lesz.

2013. szept. 29. 17:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Okt 27-re vagyok kiirva, elso kisfiunkkal. 3 hete volt c2100, azota nem neztuk, kedden megyek, kivancsi leszek... Akkor azt mondta a doki, hu, korabban johet. Eddig nem jott (nem is baj, meg csak most vagyok 36 hetes), de en mar kevesbe hiszek benne, h pl egy het mulva kibujna, hisz c2100-zal eddig sem tortent semmi, pedig nem kimeltem magam. Alapvetoen eleg fitt vagyok, de a labaim kezdenek feszulgetni, gondolom a viz is... Neha nagyon fajdalmas, amikor a holyagomat puffoli, ez menes kozben szokott lenni. Estenkent faj a derekam. De ez mind meg kibirhato. Nyakdugoval meg nem takalkoztam. Az etvagyam -sajnos- nagyon jo... Folyas idonkent...
2013. szept. 30. 03:58
 6/6 szasza89 válasza:
Szia!Mi holnapra vagyunk kiirva,multhéten c2100-al voltunk nyitottak azóta nem néztek.Holnapig ha nem indul meg a szülés akkor holnap bekell mennünk a kórházba és gondolom ott megmondják hogy mi a helyzet.Első babánk és kislány.Görcsölgetek,a nyákdúgó még meg van.Jó lenne már túl lenni rajta. :)
2013. okt. 2. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!