Számítotok rá, hogy esetleg megszültök a hétvégi hidegfront miatt, vége felé járó kismamák? Ill. sokan szültetek már hidegfront miatt?
En nagyon bizom benne. :-) Jo lenne ha hetvegere megszuletne. Igaz tartok a szulestol, de mar szeretnem atelni. Nem vagyok erzekeny a frontokra, de ebben vhogy most nagyon bizom.
Es Te kedves kerdezo?
39 h km (elso baba)
Hidegfrontkor általában több szülés indul be, állítólag.
Mikor első babámat szültem, én már 2 napja megszültem, mikor ismerős szülésznő jött a szobám felé, odaszólt, hogy most siet, mert 11 nő van szülőszobán, valószínűleg a hidegfront miatt is, ami épp áthaladt az országon.
Hú, akkor készülök én is!
A fiaim koraszülöttek voltak, a kistesó viszont már nem lesz az. 3,3 kg körül van jelenleg, szombaton töltjük be a 37. hetet. De nekem is ezt mondták, hogy hidegfrontnál van a legtöbb szülés.
Azzal egyetértek, hogy nem kéne hőségben szülni, szegény babák...
Aki még szülés előtt van, az majd megírja, hogy összejött-e a hétvégén?
Addig is jó egészséget mindnyájatoknak, köszi a válaszokat, pontok mentek! :)
Én ma vagyok 40 hetes, kisfiam lesz :)
Ha addig nem, akkor szerintem a hideg front tuti kihozza majd :))) valahogy érzem is hogy jönni fog :)
köszi nektek is, és írjátok meg, ha kijöttek a picik!
Lues, akkor neked is szép nagy babád lesz, nem baj az! :)
Kívánom, hogy minden a számításaid szerint történjen, ha pedig mégis 10-én születne a kicsi... sok erőt kívánok, és gondold majd azt, hogy vigaszul történt így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!