Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Számítotok rá, hogy esetleg...

Számítotok rá, hogy esetleg megszültök a hétvégi hidegfront miatt, vége felé járó kismamák? Ill. sokan szültetek már hidegfront miatt?

Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 09:23
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:

En nagyon bizom benne. :-) Jo lenne ha hetvegere megszuletne. Igaz tartok a szulestol, de mar szeretnem atelni. Nem vagyok erzekeny a frontokra, de ebben vhogy most nagyon bizom.

Es Te kedves kerdezo?

39 h km (elso baba)

2013. aug. 7. 09:30
 2/36 anonim ***** válasza:
Leglábbis remélem.Ezt a kánikulát még itthon is nehezen viselem, úgy, h a ventillátor maxon megy melletem, éjjel 3-4x kelek tusolni, jeges vizet iszok és időnként vizes törölközőbe csavarom magam.Kórházban agyrém lenne kibírni, ott meg se tehetem ezeket, h ne zavarjak másoat.Nagyon bízok benne, h mikor befekszek akkor nem lesz ilyen pokoli a hőség.Jöv. péntekre vagyok egyébként kiírva.
2013. aug. 7. 09:32
 3/36 anonim ***** válasza:
Nálam hatott a hidegfront, csak nem jött túl jól, mert 37+5 napon folyt el a magzatvíz, és faros volt a babám. Semmi előjele nem volt, a levegő fülledt volt, irány a kórház, mire leszakadt az ég, átestem a sürgősségi császáron. 1 utcányira kellett menni csak, nagyon féltem. Mivel nagy volt a lányom, így mondta is az orvosom, hogy készüljek fel, jöhet hamarabb, és 38+0-ra írt ki császárra.
2013. aug. 7. 09:38
 4/36 anonim ***** válasza:
Én 15-re vagyok kiírva, és igen számítok rá, h hvégén akció lesz!:)De előbb ne, erra kértem a kislányomat is! :) 40 fokban szülni első babát, mindenfajta légkondi nélkül, hát nem tudom, nem akarom magam sajnáltatni, tudom, sokan szültek már ilyen melegben, de ha lehetne választani....:)
2013. aug. 7. 09:38
 5/36 anonim ***** válasza:

Hidegfrontkor általában több szülés indul be, állítólag.

Mikor első babámat szültem, én már 2 napja megszültem, mikor ismerős szülésznő jött a szobám felé, odaszólt, hogy most siet, mert 11 nő van szülőszobán, valószínűleg a hidegfront miatt is, ami épp áthaladt az országon.

2013. aug. 7. 10:00
 6/36 A kérdező kommentje:

Hú, akkor készülök én is!

A fiaim koraszülöttek voltak, a kistesó viszont már nem lesz az. 3,3 kg körül van jelenleg, szombaton töltjük be a 37. hetet. De nekem is ezt mondták, hogy hidegfrontnál van a legtöbb szülés.

Azzal egyetértek, hogy nem kéne hőségben szülni, szegény babák...

Aki még szülés előtt van, az majd megírja, hogy összejött-e a hétvégén?

Addig is jó egészséget mindnyájatoknak, köszi a válaszokat, pontok mentek! :)

2013. aug. 7. 12:54
 7/36 Lues ***** válasza:
Én 21-re vagyok kiírva, a 36. hetes uh-n a doki azt mondta, hogy kb. most 3500g a becsült súlya a kicsinek. Tegnap NST-n mikor meglátott, azt kérdezte, hogy maga még nem szült meg?! :) Az igazat megvallva szeretnénk már mi is a kezünkben tartani a picurinkat, de én nem akarok a hétvégén szülni! Lehet hülyének néztek, de bátyám aug. 10-én hunyt el anno, nem szeretnék arra a napra időzíteni. :(
2013. aug. 7. 13:12
 8/36 anonim ***** válasza:

Én ma vagyok 40 hetes, kisfiam lesz :)

Ha addig nem, akkor szerintem a hideg front tuti kihozza majd :))) valahogy érzem is hogy jönni fog :)

2013. aug. 7. 13:55
 9/36 anonim ***** válasza:
ja és a nagymamám aug.10.-én született uh jó kis időpont lenne az nekünk :)
2013. aug. 7. 13:56
 10/36 A kérdező kommentje:

köszi nektek is, és írjátok meg, ha kijöttek a picik!

Lues, akkor neked is szép nagy babád lesz, nem baj az! :)

Kívánom, hogy minden a számításaid szerint történjen, ha pedig mégis 10-én születne a kicsi... sok erőt kívánok, és gondold majd azt, hogy vigaszul történt így...

2013. aug. 7. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!