Kismamák! Hogy hatott rátok ez a hirtelen hidegfront?
Tegnap lehúztam 16órát(6-22ig) a végefele éberebb lettem :)
De élveztem nagyon,mert a babocám szinte egésznap mozgott,végre éreztem ŐT egyfolytában.
Ma reggel meg 4kor szinte magamtól ébredtem,jöttem vissza 6ra dolgozni.Picit álmosabb vagyok,de semmi más.
21+4 hkm
Én sem éreztem, de gondolom már a végefelé azért nehezebb elviselni a frontokat :)
Kitartás!!!
27 hkm
Este nagyon keményedett a hasam, de vettem be magnéziumot és elmúlt.
33 hkm
Kedves Kérdező! PONT UGYAN ÍGY JÁRTAM, MINT TE.
Frankón jöttek a fájások, sugároztak derékba, gyönyörű 15 percesekbe rendeződtek...aztán hajnali 1 körül elmúltak. :( Pedig már annyira örültünk, hogy mehetünk, de neeeem. Várunk. Még mindig. Jóóólennnnneeeemmmááááánindulni. Kitartást Nektek is! :)
39 hkm
Mi is reménykedtünk,volt minden, jósló fájás, hasmenés, derékfájás, de semmi nem történt.
Viszont a kiscsaj elképesztően sokat mozgott, még eddig nem indult be ennyire soha, pedig aktív volt végig, CTG-n is 30-40 mozgást produkál a 20 perc alatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!