Szerintetek a ma érkező hidegfront beindítja a szüléseket?
Miért front lesz? Jaj, de jó lenne:) Én már mennék szülni:D
39hkm.
Érdekes nekem pont ma nagyon aktív a babám.
Mintha a köldökömön akarna kibújni... :D
Egyébként elképzelhető, hogy hatással lesz rátok. :)
34 hkm
Hát, én nem érzek semmi ilyesmit pedig már jó lenne, 3 hete rendszeresen jóslózom 2111 méhszájjal, de még egyben...de szerintem nem front/telihold és ilyenek kérdése, első babám sem akart kijönni, 40+5-re indítással született.
39+6 hkm
Hidegfront :-)
Hát már én is remélem, ma töltöttem a 39. hetet :-) ettől függetlenül nagyon kis aktív a babócám :P
Hát én annak idején (tavaly március vége) úgy lestem a frontokat és minden egyes alkalommal reménykedtem, amikor jött a hidegfront, hogy nah-nah...most! :)
De azon kívül, hogy olyankor lépni nem bírtam mert combtőnél annyira fájtam, mintha csúszna szét a csípőm...szóval ezen kívül soha semmi nem volt, pedig az utolsó 3 hétben jöttek-mentek a frontok...úgyhogy szerintem ez is csak annak "használ" akinek amúgyis nagyon esélyes :)
És egyébként 39+6 hétre szültem...egy melegfront első napján :)
én kettős frontkor szültem :)
remélem, beindul nálad is!
egyébként biztos van vmi, mert nagyon érzi a babám a frontokat, és ma iszonyatosan nyűgös!
sok szerencsét! :)
Én is a bizakodók táborát erősítem :) Nagyon jó lenne már szülni menni, s állítólag én magam is egy hidegfront hatására születtem anno.
Én érzek is tüneteket, de persze ez lehet, hogy a végét jelenti, nem az utolsó napot. Kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!