Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Számítotok rá, hogy esetleg...

Számítotok rá, hogy esetleg megszültök a hétvégi hidegfront miatt, vége felé járó kismamák? Ill. sokan szültetek már hidegfront miatt?

Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 09:23
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Hát nekem nagyon nyomott vol a szombati napom rengeteg görcs, jósló, fáradtság, csak aludni voltam képes, hányingerem is volt, azt hittem meglesz a baba.De még egyben vagyok.Ma voltam uh-n, holnap ctg meg egyeztetünk időpontot a hétre műtéte.Aztán vagy megindul előbb vagy nem:)Nincs már sok:))Szerencsére az idő is barátságosabb, jobban lehet bírni mint pár nappl ezelőtt.
2013. aug. 12. 15:32
 22/36 anonim ***** válasza:
De csöndbe lett mindenki:)) Egybe vagytok még lányok?:)
2013. aug. 23. 09:50
 23/36 A kérdező kommentje:

Hát én még annál is inkább egybe... :P :)

Tán októberre kijön...

2013. aug. 23. 21:32
 24/36 anonim ***** válasza:
:)) Nekem hétfőn már mindenképp kint lesz, de ki tudja, van még addig 2 nap...talán hamarabb.Már nagyon úgy érzem:) Igaz, hetek óta úgy érzem :D Kitartás:))
2013. aug. 24. 00:06
 25/36 A kérdező kommentje:

hát ez az, hogy én is úgy érzem, napok óta már a "combomban van" a baba. Úgy megyek, mint aki betojt, de nincs olyasmi, amire ráfoghatnám, hogy fájás vagy jóslófájás. Csak feszülés meg hasonló. Ma is hidegfront van, de ilyenben már nem bízom. Próbálok nyugodt lenni, és nem sokat nyávogni a családnak. :)

Ma kezdtük a 40. hetet, fene se hitte, hogy eddig kibírjuk! Fiaim 35 hetesen születtek, ismeretlen nekem ez a végjáték... hogy fejlett, erős baba lesz, annak viszont örülök. :)

Kitartást mindenkinek, és írjatok, ha megszülettek a babák!

2013. aug. 24. 07:47
 26/36 anonim ***** válasza:
jaj, ne is mondd, nekem is 36 hétre lett a nagyobbik fiam, a kicsivel is végigparáztattak, h koraszülött lesz, aztán 40+4 hétre született.Most meg már ma töltöttem a 39. hetet és hétfőn műtenek, de az első után még mindig fura, hogy eddig kihúztam a második meg a harmadik babával:)))
2013. aug. 24. 13:35
 27/36 A kérdező kommentje:

De miért van programcsászárod? Nekem is császár lesz, de megvárjuk, míg beindul a szülés, mert nincs semmi gond hála égnek.

Olyan szempontból viszont tök jó neked, hogy a hétfő mindjárt itt van!

2013. aug. 24. 19:17
 28/36 anonim ***** válasza:
Hát mert az első sürgősségi császár lett, 36 hetesen levállt a lepény, a másodiknál még engedtek volna simán szülni, de őt meg túlhortem, kétszer is indítottak, de hiába, leálltak a fájások, nem tágultam, így 2 és fél nap vajúdás után a doki a császár mellett döntött.2 császár után meg ugye már esélyt sem adnak a sima szülésre.Szóval annyival jó, hogy tudom pontosan mikor foghatom már a kezembe a legkisebb fiamat is, de ha úgy vesszük el tudtam volna képzelni szebben is:)) A nagyobbik fiam már emlegeti, hogy "anya, már csak kettőt kell aludni és jön a tesó" :))
2013. aug. 24. 21:16
 29/36 A kérdező kommentje:
Nagyon áldott, örömteli napot kívánok akkor holnapra, biztosan rendben lesz minden! Jó egészséget, sok tejet! :)
2013. aug. 25. 08:47
 30/36 anonim ***** válasza:

Köszönöm:))

Neked is minden jót, könnyű szülést és sok-sok örömet a babádban:)

2013. aug. 25. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!