Mozgékony, sportos, pörgős kismamák! Mennyire vagytok aktivak a vége felé?
gondolok itt kerékpárra,tornára,vezetésre,mászkálásra.stb
37.hétben járok-és érdekelne,hogy Ti hogy birjátok.
41. héten, szülés előtt 2 nappal még kerékpárral mentem anyához, 8 hónaposan még kerékpárral mentünk az erdőbe gombázni :))
Óvatosan mindent lehet ha bírod.
Én nagyon könnyen szültem és másnap már teljesen fitt voltam, szerintem az is közrejátszott, hogy végig mozogtam a 9 hónapot.
A 33. hét legvégén járok, és ha megvan a kellő pihenés, illetve egy kis délutáni szunya, akkor a hegyet is megmozgatom. Néha kissé megszédülök, és le kell ülnöm, de ez a maximum. Egyébként mászkálok, vezetek, sétálgatok, és a most vett lakásunk felújítását, rendbe tételét is segítem, amennyire csak engedi a tudásom és a helyzet. (Nyilván nem én mozgatom a bútorokat, és burkolásban sem vagyok ász, de jövök-megyek, amit kell rendezem. :))
Később meglátjuk mi lesz, eddig nem volt semmiféle panaszom, és nem érzem úgy, hogy rohamosan változna a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!