Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mozgékony, sportos, pörgős...

Mozgékony, sportos, pörgős kismamák! Mennyire vagytok aktivak a vége felé?

Figyelt kérdés

gondolok itt kerékpárra,tornára,vezetésre,mászkálásra.stb

37.hétben járok-és érdekelne,hogy Ti hogy birjátok.

2013. júl. 5. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:

41. héten, szülés előtt 2 nappal még kerékpárral mentem anyához, 8 hónaposan még kerékpárral mentünk az erdőbe gombázni :))

Óvatosan mindent lehet ha bírod.

Én nagyon könnyen szültem és másnap már teljesen fitt voltam, szerintem az is közrejátszott, hogy végig mozogtam a 9 hónapot.

2013. júl. 5. 18:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi építkeztünk, és a 38. hetet még végigdolgoztam a munkahelyemen is. Reggel elirányítottuk a munkásokat, elmentünk csempét/kádat stb venni, munka után hasonlók, este mostam/mosogattam a kútnál mert nem volt vezetékes vizünk, utána fürdés ugyanott :) Az utolsó két hétben otthon voltam, kicsit olvasgattam, kertészkedtem, és vakoltunk, gletteltünk, mindenben részt vettem, nem viselt meg mert megszoktam.
2013. júl. 5. 20:39
 3/3 anonim ***** válasza:

A 33. hét legvégén járok, és ha megvan a kellő pihenés, illetve egy kis délutáni szunya, akkor a hegyet is megmozgatom. Néha kissé megszédülök, és le kell ülnöm, de ez a maximum. Egyébként mászkálok, vezetek, sétálgatok, és a most vett lakásunk felújítását, rendbe tételét is segítem, amennyire csak engedi a tudásom és a helyzet. (Nyilván nem én mozgatom a bútorokat, és burkolásban sem vagyok ász, de jövök-megyek, amit kell rendezem. :))

Később meglátjuk mi lesz, eddig nem volt semmiféle panaszom, és nem érzem úgy, hogy rohamosan változna a helyzet.

2013. júl. 5. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!