A vége felén járó kismamák, ti hogy vagytok ezzel az intim dologgal?
Figyelt kérdés
Nem igazán megy már az összebújás egy ideje főleg a hatalmas pocakom miatt (35+1 hetes vagyok), de ezen kivűl vagy 2 problémám közben: olyan mintha összeszűkűlt volna ott és a végén kicsit be is pisilek. Olyan kellemetlen, pedig a férjem tényleg megértő.
Nektek volt hasonló?
2013. okt. 7. 10:39
1/2 anonim válasza:
Nekünk meglepően jól megy még. Egy kicsit gond, hogy mi misszionárius pózban szeretjük a legjobban, én meg nem bírom sokáig hanyatt fekve :) ebből szokott zihálás lenni és pózváltoztatás, de eddig még jól ment az együttlét. Ami bennem változott, hogy valahogy nem tudok elmenni... de ez nem zavar minket, az együttlét ettől függetlenül is nagyon szép élmény, és szerencsére a férjem sem csinál belőle presztízs kérdést, hogy most miért nem megy. Több bevezetés is kell, mint régebben, lassabb a testem reakciója is a közeledésére. De fő a türelem. Vizelettartási problémák nálam is megjelentek, de nem szeretkezés közben, hanem napközben, ha kell, de nem megyek ki azonnal, akkor pár csepp már jön, ha akarom, ha nem. Szerintem türelem kell, nyugalom, próbálkozás, és akkor is boldognak lenni, ha nem minden olyan, mint korábban. Elmúlik ez az időszak is, kár görcsölni rajta, és inkább élvezzük azt a részét, ami most adatott :) 34hkm
2/2 anonim válasza:
Mi hátulról szoktuk, mert még azt bírom legjobban a nagy hassal, bár az utóbbi pár már fájt, így inkább én mozogtam és úgy jó volt. Hüvelyi szexnél már másképp nem nagyon megy, mert fáj, feszít vagy a hasam miatt kényelmetlen. Ezen kívül találtunk különböző alternatív "megoldásokat" a megnagyobbodott cicik kihasználására is ;)
37+6hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!