Próbaidő alatt kirughat a munkaado, ha terhes vagyok (16hetes)?
Bocs, hogy ezt mondom, de valószínűleg el fognak küldeni. A főnök helyében én is ezt tenném. :( Gondold csak el, nem azért vesznek fel valakit, hogy aztán 4-5 hónap munka után elmenjen az illető táppénzre (ami alatt fizetniük kell a járulékaid harmadát), majd 3-4-5 vagy ki tudja, hány évig csak annyit hallanak róla, hogy megszületett az 1., 2. és akár 3. gyereke is, és bemegy a munkaügyre papírokat intézni. Majd eztán, ha vissza is jön dolgozni végül, kiadhatják neki a felgyűlt szabadságokat... Ahelyett, hogy a cég hasznára lenne, csak költséget termel egy ilyen alkalmazott.
Persze más a helyzet, ha valaki évekig van egy munkahelyen, és onnan elmegy szülni: ismerik, tudják, mire számíthatnak tőle, becsülik, szeretik a munkáját. Egy próbaidősnél nincs ez a sok minden a mérleg másik serpenyőjében, csak a költséget és a bosszúságot érzékelik.
Sajnálom, kismamaként abszolút együtt érzek veled, csak hát a realitás sajnos más.
de miért baj h látszik a pocakod?gondolom azért mert nem szoltál h terhes vagy mikor felvetttek,hisz tudod h akkor fel se vettek volna.
szoval ez hazugság.
miért jöttél el az előző helyről?
el nem tudom képzelni, hogy 20 hetes pocak ne látszódjon. mivel nagy multinál dolgozol, ezért drukkolok neked, gondolom nekik nem sokat számít +/-1 ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!