Van itt olyan akinek a héten lett pozitív tesztje és szívesen beszélgetne? 4-5hetes terhes
Figyelt kérdés
Olyanokat keresek akik kb ott tartanak ahol én.Utolsó mensim első napja március 25 volt.Húsvét hétfőn fogant a pici és ezen a héten 20.-án teszteltem az első pozit.Várom a hasonló korú friss kismamákat:)))2015. ápr. 25. 13:21
21/32 anonim válasza:
azt a csoportot masok is latjak, persze amit beszelunk ott nem,dr mivel senki sem tudja h babat varok es egy darabig nem is fogjak igy en oda nem szeretnek csatlakOzni. Letre hoztam egy titkos csopit ha ismerosnek jeloltok ott decemberre kiirt kismamik vannak :)
22/32 anonim válasza:
Priviben megadom a az elerhetosegem ;)
23/32 A kérdező kommentje:
Én már ebben a TITKOS csopiban vagytok :))) aki akar jöjjön
Másikból kiléptem gyorsan mert nálunk is titok még a baba és nem akarom hogy lássák milyen csopiban vagytok
2015. ápr. 28. 13:37
24/32 A kérdező kommentje:
Mindkétszer "vagytok"-ot írtam vagyok helyett
sorry
2015. ápr. 28. 13:38
25/32 anonim válasza:
Ha vissza olvassatok, en irtam h csinalok egy facebook caoportot,megcsinaltam erre mire ide jottem mar hopp vki csinalt egyet! :/
26/32 A kérdező kommentje:
A facebook csopi ötlet Zsófiától eredt,csak valaki megelőzte :))
Ha van kedvetek egy helyre tömörülni írjatok neki itt privit :))
2015. ápr. 28. 13:54
27/32 anonim válasza:
szia kerdezō nah mi volt a dokinàl?:)
28/32 anonim válasza:
Sziasztok!! :)
Most jöttem a dokitól és aztmondta minden a legnagyobb rendben van! :)
4hetes 5 napos vagyok és 5mm a petezsák :)
29/32 anonim válasza:
Május 26-án megyek vissza addigra már lesz szívhang ;)
30/32 anonim válasza:
Jaj de jò Böbe! :) Gratulàlok én jövhet szerdan megyek úgy izgulok alig varom!:)
sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!