Van itt olyan akinek a héten lett pozitív tesztje és szívesen beszélgetne? 4-5hetes terhes
Figyelt kérdés
Olyanokat keresek akik kb ott tartanak ahol én.Utolsó mensim első napja március 25 volt.Húsvét hétfőn fogant a pici és ezen a héten 20.-án teszteltem az első pozit.Várom a hasonló korú friss kismamákat:)))2015. ápr. 25. 13:21
11/32 anonim válasza:
Èn is kedden megyek a dokihoz és izgulunk,hogy minden rendben legyen. Első bébike lesz... június 13an lesz az esküvőnk amit mar 1 éve szervezgetünk.sokan mondták hogy kezdjük el hamarabb a baba "csinálást"mert elsőre nem fog összejönni...
12/32 anonim válasza:
És úgy néz ki mègis sikerült :)
Jó babavárást és ne izguljunk inkább koncentráljunk a bébike nyugodt fejlődésére;)
13/32 A kérdező kommentje:
Látom szépen összegyűltünk:))
szuper!Mindenkinek gratulálok és kellemes babavárást kívánok!
Én szerdán leszek 5hetes,de holnap megpróbálok időpontot szerezni egy dokihoz keddre....
Nekem a derekam ma is leszakad,a mellem szintén...más eddig nincs
2015. ápr. 26. 17:02
14/32 anonim válasza:
de durva :) Én is szerdán leszek 5 hetes! :)
December 31-é fog születni a babánk :)
15/32 anonim válasza:
Hali mit szolnatok egy facebookos csopihoz ahol beszelgethetnenk? Titkos lenen h senki se lassa.
18/32 anonim válasza:
itt tudtok csatlakozni a facebook-os csoportba :)
19/32 anonim válasza:
Sziasztok! Majd ìrjatok mi volt a dokinal en holnap kerek idopontot nem birok magammal :)
Sz.
20/32 A kérdező kommentje:
Csatlakoztam facebook-on :)))
holnap megyek dokihoz délben,majd megírom mi volt,bár sztem nem sok minden,mert SZtk....no komment
attól tartok uh-t se csinál
2015. ápr. 27. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!