Pozitív lett a kombinált tesztem! Járt valaki így? Mi lett a vége?
14 hetes kismama vagyok. 1:50 Down kórra jött ki a teszt eredményem. Edwardsra pedig 1:50000. Eddig bármilyen vizsgálaton voltunk, ultrahang, mindig azt mondta a doki, hogy nagyon szépen fejlődik a baba, megvan mindene, tarkóredő jó: 2,4. Szerinte az 3-ig jó, de itt sok helyen olvasom, h 2,5 a határ. 29 éves vagyok, első gyeremekem. 56 kiló vagyok, 164 centi. Nem értem, h jött ez ki. Eléggé aggódom!
De a doki szerint, persze nem jó az eredmény, de szerinte nem lesz baj, mert sokszor adnak ki ilyen arányszámot és még sincs baj. Voltam Prenatesten, ami az amniocentézist váltja ki, most 2 hét rettegés jön, mert akkor lesz eredmény. Tapasztalatok?
Köszönöm szépen a válaszokat! Remélem én is, hogy nem lesz baj! 3.válaszoló, nagyon ledöbbentett az eredményed...Én az 50-en kiborultam, de akkor a tied...Ez reményt ad nekem is, hogy nem lehet baj!
Utolsó válaszoló: Továbbmentem, írtam, hogy már túl is vagyok a Prenatesten. Remélem hamar megjön az eredmény.
Nem sok ertelmet latom meg a kombinalt tesztnek sem, ha ennyire nem megbizhato. 1:5, 1:50 ezek azert eleg durva szamok es megsem jelent feltetlen bajt. Akkor meg mi ertelme? En is inkabb Prenatestet csinaltattam, az a biztos. Jo lenne, ha teljesen felvaltana ez a teszt a kombinalt tesztet.
Remelem minden rendben lesz a kisbabaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!