Holnap kéne megjönnie, de az előző két tesztem pozitív, terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Csináltam két tesztet,ez valóban pozitív?2015. febr. 13. 07:39
3/25 anonim válasza:
Igen, ezek pozitívak
Gratulálok
4/25 anonim válasza:
Ezek valóban pozitív tesztek! Gratulálok! :)
5/25 anonim válasza:
Nem fog megjönni, babát vársz! Gratulálok!
6/25 anonim válasza:
Hát holnap nem valószínű, hogy megjön, gratulálok a babához!
7/25 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a gratulációt,kedvesek vagytok!!Nem tudom elhinni igazából még..tervezett volt 23 éves vagyok,soha nem szedtem fogamzásgátlót sem és létezik hogy elsőre összejött volna???? :) nagyon boldog vagyok!!:)
2015. febr. 14. 11:34
8/25 A kérdező kommentje:
Azonban ma hajnalban is erős hasi görcsre ébredtem...nagyon megijedtem..fáj a hasam alul és vert a víz..azt hittem rögtön elájulok de amint (nagy wcztem)elmult a fájdalom... :D
2015. febr. 14. 11:43
9/25 A kérdező kommentje:
Azt mondják a fájdalomnak valamilyen formában távoznia kell!!remélem nem vetélés :( nem véreztem hála istennek!! Ti mit mondtok erre? Mikor menjek dokihoz,ma vagyok kereken 1hónapos!
2015. febr. 14. 11:46
10/25 anonim válasza:
Ha nem véreztél, nem vetéltél el. Nyugodj meg! Elsőre összejött, akkor elég egészséges (és mázlista) :D vagy ahhoz, hogy bármiféle gond nélkül hordd ki a csöppséget, és ő is nagyon egészséges lesz!! ;) Akkor keresd fel a nőgyógyászt, ha nyomós okod van rá, egyébként később szokás először menni, hogy több mindent lásson a doki. Még egyszer gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!