Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap kéne megjönnie, de az...

Holnap kéne megjönnie, de az előző két tesztem pozitív, terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Csináltam két tesztet,ez valóban pozitív?
2015. febr. 13. 07:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Vagy 3 hét múlva az orvos szerintem,hogy biztosan legyen szívhangja a picinek. :) Gratulálok!

(létezik hogy elsőre összejön, én is így jártam :D)

2015. febr. 15. 16:58
 12/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves szavakat,aranyosak vagytok!A hasfájás szerencsére elmúlt azonban tegnap belázasodtam(ami nállam fura mert sose szoktam)meg fáj a torkom,de 7től rendel a doki szal igyekszem!
2015. febr. 16. 05:37
 13/25 A kérdező kommentje:
Csak félek hogy antibiotikumot ír fel és azzal ártok szegénynek!!:( nem?
2015. febr. 16. 05:38
 14/25 anonim ***** válasza:

Van olyan, amit baba melltt is szedhetsz..

Jelezd neki mindenképpen,hogy esélyes,mhogy varandos vagy.

Ilyen korán amugy még nem árt neki.

2015. febr. 16. 07:37
 15/25 anonim ***** válasza:
Ínygyulladással se aludni, se enni nem tudtam. Orvos azt mondta, hogy Augmentint lehet szedni terhesen, majdnem 5 hetes voltam. Láz veszélyes lehet viszont, csillapítani kell. Ha hűtőfürdő nem használ Panadolt vagy Benuront mondtak nekem. Ne aggódj, nem lesz baja :)
2015. febr. 16. 13:01
 16/25 A kérdező kommentje:
Nem adott antibiotikumot a doki,azt mondta hogy a vírusfertőzés saját lefolyású dolog,és majd elmúlik magától!Azért kezelgetem aloe veras fokhagymakapszulával meg gyombértea stb
2015. febr. 16. 15:28
 17/25 anonim ***** válasza:
Igen vírusra felesleges lenne. Gyömbér hányinger ellen is jó legalább. Jobbulást!
2015. febr. 16. 17:27
 18/25 A kérdező kommentje:
Köszi az rámfér,bár most szerencsére nincs lázam!!Én nagyon félős vagyok ám és most azon izgulok mig nem megyek nőgyógyászhoz,hogy nem méhen kívüli-e mert akkor végem!!!:((((
2015. febr. 16. 17:35
 19/25 anonim ***** válasza:
Elmehetsz orvoshoz egy hét múlva is, de csak jó géppel látszik és csak a petezsák. Érdemes megvárni a 6 hetet hogy dobogjon a szíve. Elmehetsz hamarabb is de feleslegesen ilyesztenének rád ha túl korai és nem látszik még semmi. Gyakran még a 6 hetes korban is történik ilyesmi ha nem középidőben fogant a baba. Eredetileg ezért irtam hogy vagy 3 hét múlva menj orvoshoz szerintem.
2015. febr. 16. 18:30
 20/25 A kérdező kommentje:

De azt lehetne érezni ha baj lenne nem?

Bocsi a sok kérdésért csak nagyon kezdő vagyok ilyen téren és nagyon óvni akarom! :) a tesztem már szerdán pozitív volt..még mielőtt meg kellett volna jönnie!!holnap lesz 5hetes!! :)

2015. febr. 16. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!