Van itt olyan akinek a héten lett pozitív tesztje és szívesen beszélgetne? 4-5hetes terhes
Beleférek?
Március 14-én volt az utolsó havim, és április 13án már erős pozit teszteltem.
szia.persze.pont 1hét van köztünk,nem?
te sok tesztet csináltál?dokihoz mikor mész először?kinek mondtad el eddig a nagy hírt?:)
Nekem alig tudja pár ember,de lehet ma elmondom még pár fontos embernek.Néha nyugodt vagyok,néha meg ideges hogy a tesztem egy hete alig erősödik...:(
Akkor neked 5nap alatt erős lett a teszt.hát az enyém hétfő óta nem sokat változott,ezért vagyok ideges.a héten volt erős tesztem,de csak egy féle,amelyik hiper érzékeny.
tegnap besokkoltam magam és vettem egy digitális clearblue-t.pozitív,azt írta ki hogy 4-5hetes a terhesség.jó jel,remélem
Nekem is második gyermek,de az első tehességem 6hetesen vettem észre,így most feszültebb vagyok,mert még olyan pici ez a mostani babó
Szia
En szerdan teszteltem pozitivat. :) Pentekre mar hatarozottabb erosebb csikom volt most hetfon tesztelek meg. En 4 tesztet lottem el eddig mert nem hittem a szememnek pedig tervezett babò. Jòval előbb lehetett pem mert datum szerint hetfon nem kellene megjonnie. Csak gyanus lett hogy sokat sirdogalok mostanaban minden jelwntektelen dolgon :-D Aztan szerdan hajnalban kiakadt a szemem mikor 3 perc utan kint volt a hatarozott csik :) En mar jovheten lehet elmwgyek orvoshoz h megnyugodjak h minden rendben es remelve hogy a petezsakot mar latjuk mert nagyon izgulos vagyok nem tudom kivarni a 6. hetet. Miota tudom hogy babat varok sokat jar a fejemben hogy neh baja legyen folwg mikor ilyen tompa megjovoa erzest erzek leginkabb akkor mikor faradtabb vagyok. Sokat alszok es a melleim 3x nagyobbak lettek.Reggel picit emelygek kb ennyi egyenlore meg :-D Boldog babavarast!
Sz.
Szia Sz.!
Gratula a pocaklakóhoz:))
Én is izgulós vagyok ezért fogok én is előbb elmenni dokihoz
Egyenlőre nekem is hasonlók a tüneteim mint neked
Mindjárt megjön érzés néha...derékfájás...mell feszülés
Ne izgulj minden rendben lesz!:)
Szia.
Ha gondolod irj uzit,apr. 16.an volt az elso halvany pozi tesztem.marc.26.an volt meg utoljara :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!