Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan akinek a héten...

Van itt olyan akinek a héten lett pozitív tesztje és szívesen beszélgetne? 4-5hetes terhes

Figyelt kérdés
Olyanokat keresek akik kb ott tartanak ahol én.Utolsó mensim első napja március 25 volt.Húsvét hétfőn fogant a pici és ezen a héten 20.-án teszteltem az első pozit.Várom a hasonló korú friss kismamákat:)))
2015. ápr. 25. 13:21
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:

Beleférek?

Március 14-én volt az utolsó havim, és április 13án már erős pozit teszteltem.

2015. ápr. 25. 13:38
 2/32 A kérdező kommentje:

szia.persze.pont 1hét van köztünk,nem?

te sok tesztet csináltál?dokihoz mikor mész először?kinek mondtad el eddig a nagy hírt?:)

Nekem alig tudja pár ember,de lehet ma elmondom még pár fontos embernek.Néha nyugodt vagyok,néha meg ideges hogy a tesztem egy hete alig erősödik...:(

2015. ápr. 25. 13:47
 3/32 anonim ***** válasza:
Nekem az első nagyon nagyon halvány tesztem 8-án volt, szép lassan erősödött, ugy igazán hétfőn volt erős 13-án, aztán elmentem dokihoz csütörtökön, azt mondta, h valószínű aa terhesség, jövőhéten kell vissza mennem. Hát 4-5 ember tudja, főként a szük családom. Én is izgulok. Neked első baba?AZért is izgulok, (nekem második baba) mert teljesen más mint az első terhességem. Sokat görcsölök, és már most émelygek, hányok....
2015. ápr. 25. 13:52
 4/32 A kérdező kommentje:

Akkor neked 5nap alatt erős lett a teszt.hát az enyém hétfő óta nem sokat változott,ezért vagyok ideges.a héten volt erős tesztem,de csak egy féle,amelyik hiper érzékeny.

tegnap besokkoltam magam és vettem egy digitális clearblue-t.pozitív,azt írta ki hogy 4-5hetes a terhesség.jó jel,remélem

Nekem is második gyermek,de az első tehességem 6hetesen vettem észre,így most feszültebb vagyok,mert még olyan pici ez a mostani babó

2015. ápr. 25. 14:00
 5/32 anonim ***** válasza:
irtam privit
2015. ápr. 25. 14:06
 6/32 anonim ***** válasza:

Szia

En szerdan teszteltem pozitivat. :) Pentekre mar hatarozottabb erosebb csikom volt most hetfon tesztelek meg. En 4 tesztet lottem el eddig mert nem hittem a szememnek pedig tervezett babò. Jòval előbb lehetett pem mert datum szerint hetfon nem kellene megjonnie. Csak gyanus lett hogy sokat sirdogalok mostanaban minden jelwntektelen dolgon :-D Aztan szerdan hajnalban kiakadt a szemem mikor 3 perc utan kint volt a hatarozott csik :) En mar jovheten lehet elmwgyek orvoshoz h megnyugodjak h minden rendben es remelve hogy a petezsakot mar latjuk mert nagyon izgulos vagyok nem tudom kivarni a 6. hetet. Miota tudom hogy babat varok sokat jar a fejemben hogy neh baja legyen folwg mikor ilyen tompa megjovoa erzest erzek leginkabb akkor mikor faradtabb vagyok. Sokat alszok es a melleim 3x nagyobbak lettek.Reggel picit emelygek kb ennyi egyenlore meg :-D Boldog babavarast!

Sz.

2015. ápr. 25. 17:17
 7/32 A kérdező kommentje:

Szia Sz.!

Gratula a pocaklakóhoz:))

Én is izgulós vagyok ezért fogok én is előbb elmenni dokihoz

Egyenlőre nekem is hasonlók a tüneteim mint neked

Mindjárt megjön érzés néha...derékfájás...mell feszülés

Ne izgulj minden rendben lesz!:)

2015. ápr. 25. 17:31
 8/32 anonim ***** válasza:

Szia.

Ha gondolod irj uzit,apr. 16.an volt az elso halvany pozi tesztem.marc.26.an volt meg utoljara :)

2015. ápr. 26. 10:26
 9/32 FishhsiF válasza:
Sziasztok! Én ma vagyok kereken 5 hetes. Március 22.-én volt az utolsó mensim! Sok pozit teszteltem, dokinál is voltam most kedden! Beférek énis? :P
2015. ápr. 26. 13:26
 10/32 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én 19èn teszteltem és április 8án fogant a babánk jóval peteérésem után mivel márc. 18án volt az utolsó menst.! Kb 4és fèl hetesek vagyunk.. semmi rosszullét,undor,fáradság nincs.. de a mellem hihetetlenül nagy lett.
2015. ápr. 26. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!