Mire véljem a barátomtól ezt a durva reagálást?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és terhes (5hetes). Nem tudom h mi lesz még a baba sorsa,de barátommal 1 év 3 honapja vagyok egyutt (o is 18 eves)minden jó volt koztunk,viszont miota kiderult a dolog ugyerzem távolságtarto lett kicsit,ugy erezteti velem mintha errol csak én tehetnék,megse kerdezi h én mit akarok csak az abortuszt beszéli,es olyanokat mond,hogy nem kell nekem ez a ge*is gyerek stb...:/ rá se ismerni
Mi lenne szerintetek a legjobb döntés?
A barátom miert lett hirtelen ilyen "undok" ?
2015. ápr. 14. 17:56
22/23 anonim válasza:
Kedves kerdezo! Ne adj se az en velemenyemre se azokera akik nem szulnek addig amig be nem toltik az oreg kort.. ez a sajat szived dontese! Ulj le a csaladoddal beszelni ha van ra lehetoseged tartsd meg mert latom hogy te nem szeretned. Sajnos van amikor tenyleg meg kell tenni. Enis igy voltam,megvoltam fenyegetve! Most varom eletem szerelmet es anyukamek nagyobb segitseggel es oda adassal vannak felem mint akarki! Boldog vagyok ferfi nelkul is es ezt erzi a kislanyom hogy o tesz engem boldogga! Ha megtartod ne foglalkozz lenezo emberekkel hogy fiatal vagy es hogy apuka nelkul. inkabb huzd ki magad hogy te vallaltad a felelosseget! Es nem elmenekultel tole. De tenyleg ezt csak ugy ha van ra lehetoseged. Ha nincs segitseged akkor sajnos igen,nincs mire megtartani :/ ezt nektek kell megbeszelni nem idegenekre adni akik amint latod van abortusz partis,gyerek partis es van aki a korulmenyeket nezi... ha te ugy erzed hogy menne akar egyedul is bar meg fordulhat a kocka es rajon hogy ti vagytok a csaladja! Akkor tartas meg.ha nem birnad akar lelkileg akar anyagilag a gyereket akkor sajnos nem jo megtartani :/ ismerek olyat aki 18evesen megszulte a gyereket. szet ment az apukaval.ra egy honapra jott egy ferfi az eletebe aki a tuzbe menne ertuk! Sajnos akar hany eves vagy az egyedul maradas barmikor elofordulhat... :/ ezt kozosen dontsetek el szuleiddel hogy tudjatok e vallalni! Es tenyleg a sajat es magad javat nezd ne a lenezo embereket!
23/23 anonim válasza:
Hú ez elég durva reagálás volt tőle. Ha ennyire nem akarja ezt a gyermeket nem biztos,hogy meg kellene születnie. Te mit akarsz? A szüleitek tudják már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!