10 hetesen 10 kg hízás az nagyon durva nem?
Figyelt kérdés
az egyik ismerősöm az megdöbbentem mikor megláttam.2015. jan. 16. 10:58
2/14 anonim válasza:
De, mi az oka? És mióta hízik? Mennyi idő alatt szedte fel mert az sem mindegy, terhessége óta,vagy már előtte is elkezdett hízni?
3/14 anonim válasza:
Nagyon gyorsan menjen orvoshoz... Én ducin kezdtem a terhességet, 12. hétre -7 kg volt (nem voltam hányós, csak étvágytalan), most, a 23. hét végén még mindig -1 kg a kezdő súlyhoz képest. Ikrekkel.
Szerintem valami nagyon megborult az ismerősödnél, tényleg nézesse meg magát. 10 hetesen még nem is nagyon kellene lenni mérhető súlygyarapodásnak.
4/14 A kérdező kommentje:
tudta hány kg volt mégmielött összejött a baba és most 10 el több. nagyon sokat rágcsál meg vizesedik. de ez nagyon nem egészséges. ezzel nem tudnak mit kezdeni az orvosok? vagy milyen következményei lehetnek?
2015. jan. 16. 11:21
5/14 anonim válasza:
Én sajnos terhesség nélkül is simán tudok ennyit hízni ennyi idő alatt, sőt többet is. Ha egy hónapig elhagyom magam és nem figyelek oda 5-7 kiló plussz az eredénye. Lehet ő is hízékony tipus, és most jobban elengedte magát, hisz terhes, ami persze nem jó, de nem kell szörnyülködni, biztos ő is tudja.
6/14 A kérdező kommentje:
nem hagyta el magát ugyan úgy jár dolgozni is.
2015. jan. 16. 11:34
7/14 anonim válasza:
Az egy dolog,hogy nassol,de a vizesedés ilyen korán az nagy baj.Sürgősen or
9/14 A kérdező kommentje:
lehet valami baj is belőle?
2015. jan. 16. 11:36
10/14 anonim válasza:
Nem úgy értem én se azt hogy elhagyom magam, hogy nem járok dolgozni, hanem mikor nem diétázom és megeszem ami jólesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!