10 hetesen 10 kg hízás az nagyon durva nem?
Figyelt kérdés
az egyik ismerősöm az megdöbbentem mikor megláttam.2015. jan. 16. 10:58
11/14 anonim válasza:
Igen,lehet.Ha már most vizesedik,lehet gond van a szívével.A nővérem a 24.héten kezdett vizesedni,terhes toxémia lett a vége.
12/14 anonim válasza:
A vizesedést is tudja kezelni az orvos,én is nagyon vizesedtem,bár a vége felé de azt is kezelték.
13/14 anonim válasza:
Én is kb ennyit híztam, de 43 kg-val estem teherbe, az orvos ujjongott, amikor meglátott 12 hetesen és nem úgy néztem ki mint egy fogolytabor szökevény. De a vizesedés nagyon nem normális így az elején. Menjen el.vele orvoshoz.
14/14 anonim válasza:
Hú, én a végéig híztam tíz kilót az első tíz hétben az rengeteg! Olyanoktól hallottam ilyesmit, akik leszoktak a dohányzásról amikor pozitív lett a teszt.
Szerintem nézesse meg magát orvossal, mert ilyenkor még nem kéne sem hízni, sem vizesedni, hiszen max 20 mm az embrió és szinte nulla a tömege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!