25 hetesen lusz 9 kg!? Szerintetek sok?
Kis súlyról indultál, így tényleg nem gond. Olvass utána, én úgy tudom, hogy vékony nők akár 13-15 kiló hízással is még az egészséges kategóriában vannak (ez persze a terhesség végére értendő).
Én az első terhességemmel (57 kilóról indultam) a 28. hétig 2 kilót híztam, az utolsó hónapban még 6 kiló jött fel. Tehát a végén jött a több.
Lehet nálad a végén jön kevesebb, nem tudom.
Most 24 hetes vagyok és 2 kiló van rajtam.
Amúgy ha a dokid megnyugtatott, akkor nem kell ráparázni.
Sógornőm amúgy 30 kilót hízott (ő 54 kilóval kezdte), és szülés után pár hónapig még volt rajta kb. 10 kiló, aztán az is elillant. Nem evett sokat, nem volt semmi baja, egyszerűen csak így reagált a teste a terhességre.
Úgyhogy ez tök egyedi.
* az utolsó 3 hónapban
elírtam, bocsesz!
2-es te egy kicsit ostoba vagy, na akkor, hogy képben legyél mennyi is az a "+4kg"
Az ideális hízás mértéke 9-12 kg.
Ebből a baba súlya nagyjából 3,4 kg,
a méh súlya 0,9 kg,
a méhlepény 0,7 kg,
a magzatburok és a magzatvíz 0,8 kg,
az anya vérmennyiségének növekedése 1,2 kh,
a folyadékvisszatartásból eredő többlet (vizesedés) 1,4 kg,
zsírlerakódás (erre a szoptatás során lesz szükség) 3 kg,
a mell megnövekedett mirigyállománya 0,45 kg.
#5, én vagyok az ostoba?
Szerinted 25 hetesen több mint 3 kg egy baba???
Nekem azt mondta a dokim is és a védőnőm is, hogy amíg nincsennek gondok, addig nem gond a hízás!
Olyan gondokról lehet szó a súlygyarapodás miatt pl: magasvérnyomás, vizesedés, a méhlepény el kezd éredni hamarabb mint kéne... Legalábbis én így tudom.
Volt olyan barátnőm aki 40kg hízott... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!