7 hetesen csak 8 mm üres petezsákom van, doki szerint 5 hetes. Volt valaki így?
Könnyen lehet, hoyg közvetlen a menzesz ideje elött lettél terhes és akkor még nem lehet látható magzat. Ezt mutatja az is, hogy kevésbé erös a teszt eredménye is.
De légyszíves, hasznßalj rendes szavakat, a "babó" olyan hülyegyerekes, nem felnött emberhez illö
Szerintem lehet, hogy később fogant, ez a gond. Nálam volt, hogy 26. napon fogant, vissza kellett mennem 2 hét múlva, akkor már rendesen látszott.
1-nek: nem felnőtt emberhez méltó, hogy nem olvasod át, hogy mit és hogyan írtál le. Ha nem tetszik kérvényezd, hogy írjanak szótárt a gyk-n, hogy mit szabad használni és mit nem.
Megértem hogy aggódsz de nem csak az számít hogy most milyenek a méretei hanem az hogy mennyit fog fejlődni pl. 2 hét alatt.
A doki jól mondta még nem lehet tudni mi lesz,lehet később fogant,ezt megfogod tudni ha legközelebb mész dokihoz.Ha akkor sincs még embrio akkor már lehet izgulni.
Nekem az első fiamnál pont ez volt. 8hetes terhes voltam a mensi szerint, gyakorlatilag csak 5hetes. 1-2hét múlva ismét megnézték és szépen fejlődött, csak ugye 3hét elmaradása volt egész terhesség alatt. Nekem mondjuk 36-42napos rendszertelen ciklusaim voltak. Később fogant... Ennyi. Azóta 18hónaposan makk egészséges. A terhesgondozásomat is az uh-hoz igazították és az alapján kellett a heteket számolnom.
Még annyi, hogy a kimaradt mensi után ha jól emlékszem 2héttel lett pozitív a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!