Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megvan a baba? 6+2 terhes...

Megvan a baba? 6+2 terhes vagyok, de se szívhang, se tünet, se semmi. A doki lát egy petezsákot, de semmi. Van olyan, hogy üres a petezsák? 2 hét múlva hívott vissza.

Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Hát azt nem tudom hogy van-e üres petezsák de azt igen hogy a 7. 8. hét körül kezd verni a szív.valószínű azért hívott vissza két hét múlva mert akkor már biztosan lesz szívműködés.
2009. jún. 15. 14:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

persze, hogy van olyan, hogy üres. nekem mindkét terhességemnél üres volt, aztán 2 hét múlva, most pedig 3 hét múlva már volt benne egy kicsi embrió :)

6 hetesen semmi!!! de tényleg semmi tünetem nem volt, csak többet pisiltem. 7. héttől aztán jött minden, és azóta is tart, bár már vége lehetne

úgyhogy ne aggódj!!! élvezd a kismamaságot :)

12hkm

2009. jún. 15. 14:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. De én tényleg semmit nem érzek,mintha semmi nem lenne.Teszt pozitív,doki még vár,hogy kimondja.
2009. jún. 15. 15:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az "üres petezsák" mint kifejezés azt jelenti hogy nincs benne embrió és nem is lesz sajnos. Megállt a fejlődésben a terhesség,ezt hívják így, úgyhogy reméljük neked nem ez van.

Nekem volt ilyen, még 8 hetesen se volt szívhang csak egy kis egy két miliméteres csomó a petezsákban.

Aztán viszont úgy jártam hogy 6 hetesen voltam UH-n semmi se látszott, 7 hetesen csak petezsák és ahhoz képest 10 napra hívtak vissza és csak akkorra lett szívműködés.

Nehéz 2 és fél hét volt, de megérte kivárni.

Nem minden UH gép egyforma, nem mindig látszik egyből, nem beszélve arról hogy simán lehet pár nap sőt egy két hét is aközött hogy a menstruációs ciklusod alapján szerinted hány hetes a terhesség, meg hogy valójában mikor történt a peteérés.

Nekem pl.mindig a ciklusom vége felé van pé, sose a közepén ahogy kéne.

Úgyhogy szerintem ne aggódj, biztos nem üres az a petezsák, csak még pici a babád!!!

23 hetes km

2009. jún. 15. 15:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!6 hetesen csak a petezsákot látta a dokim így visszahívott 2 hét múlva.Már vert a kis szíve!Most 11 hetes vagyok.Semmi tünetem nem volt,a melleim a 9.héttől fájnak!Nyugi:)
2009. jún. 15. 15:11
 6/6 anonim válasza:

Sajnos van olyan,hogy üres petezsák ezt más néven "üres terhességnek" hívják.Túlnyomó részt ilyenkor nincs baba :( Persze vannak kivételek.Nekem már 5 hetesen,hüvelyin látta a babát és már szívhangot is hallgattunk!

Egy 13,5 hetes kismama

2009. jún. 21. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!