8 hetesen, ha a doki üres petezsákot lát, akkor a kórházi uh. gépen sem fognak mást látni?
Szia!
Nehéz ügy....nekem 3 hete volt a műtétem.Én is láttam az üres petezsákot.De annyi ilyet hallani,hogy nem kell egyből elkeseredni, lehet a másik gép korszerűbb és kiderül,hogy minden rendben.Ha mégis műtétre kerül a sor, légy erős, és csak előre nézz.Nekem ez segit.
Drukkolok,hogy minden rendben legyen!!!
Szia!
Szerencsére ilyen helyzetben még nem voltam. Olyanban viszont igen (és az ismerősi körömben is volt ilyen), hogy nagyon elszámolódott a terhesség ideje. Az ismerősöm emlékezett a készítés dátumára, nálam pedig még nem állt be rendesen a ciklus, mert még szoptattam.
Én csak akkor engedném hétfőn a műtétet ha tuti, 1000%, hogy akkora a terhesség.
Sajnos én is így jártam.1 hete volt missed ab.-om!NEkem 7-8. héten halt el a magzaton.A kórházban egy másik doki is megnézte uh.-on,de sajnos semmi!Ilyenkor már látni kellene a babát!És megint csak a sajnos szót tudom használni,de nagyon sokan vagyunk hasonló helyzetben!DE NEM SZADAB FELADNI!!!A remény hal meg utoljára!ÉS alig bírom kivárni,hogy újra próbálkozhassunk!
Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!