7 hetesen csak 8 mm üres petezsákom van, doki szerint 5 hetes. Volt valaki így?
Figyelt kérdés
Utolsó menstruációm 2014 nov. 18-án volt, általában 30-32 naposak a ciklusaim. dec. 18-20-ra nem vártam, nem is jött, viszont az akkori tesztem negatív lett. Rá egy hétre teszteltem nagyon halványat, csak fénynél, úgy fordítva látszik, újabb hét múlva nem túl erős, de egyértelmű pozitív. Tegnap (2015 jan 6.) voltunk orvosnál, hüvelyin is nézett, de csak egy 8 mm-es üres petezsák látható! Nagyon el vagyok keseredve! Második babóm lenne, elsőnél már a menszi elmaradásakor pozit teszteltem, most nem is voltam nyugodt, amiatt hogy ilyen lassan termelődik a HCG :( mondtam a doktornőnek, hogy csak 6 hetesen lett igazi pozi tesztem, az sem olyan erős, mint a kontroll csík, de jól látszik. Azt mondta, Ő még nem mond semmit, egy hét múlva ismét megnéz, lehet, hogy később fogant. Szerintetek van esély, hogy babó legyen belőle??? :(2015. jan. 7. 17:58
11/24 A kérdező kommentje:
Köszi, 2-es! :) igen, aggódom, a fiamnál 7 hetesen már szívhangot is hallottunk, most kicsit megijedtem mikor mondta a doktornő, hogy hüvelyin is megnéz, mert csak petezsák látszik. többet vártam, őszintén. :( No, de bárcsak annyi gond lenne, hogy kicsit lemaradtak a hetek. figyeltem a pé-met, nem mondom, hogy nagy sikerrel, de ez a 3ik próbálkozós hónapunk volt, dec. 5-én volt pici rózsaszínes folyásom, amit beágyazódásnak könyveltem el, mert fiamnál úgy volt. Kicsit korainak tartottam, lehet az is hogy peteérés volt, bár olyankor nem szokott rózsaszínes sem barnás folyásom lenni :( 9-én meg már olyan hasizomláz szerű érzésem volt, mint előző terhességem elején...Nem tudom, jövő kedden megyek, még reménykedünk...Csak olyan pici az a petezsák is :( A fiamnál 5 hetesen 23 mm-es volt. Kedves 8-as, akkor Te is így voltál, nekem is dec. 30-án lett látható második csíkom. Köszönöm Mindenkinek a válaszokat és bátorítást!!!Egész jókat írtatok :) Köszi!
2015. jan. 7. 20:53
12/24 Zoé08 válasza:
Szia!én tegnap előtt voltam dokinál, a mensim szerint 7-8 hetes lehetek.csak a petezsák látszódott.én is kedden megyek újabb uh-ra!
13/24 A kérdező kommentje:
Na, akkor szorítok Értetek, Zoé!!!nagyon izgulok, félek,hogy üres marad :( de nem adtam fel a reményt!!!
2015. jan. 9. 21:09
14/24 A kérdező kommentje:
Amúgy mekkora volt a petezsák és doki szerint is 7-8 hetes-e?
2015. jan. 10. 13:11
15/24 Zoé08 válasza:
A doki szerint vagyok 7-8 hetes de szerintem meg nem vagyok annyi.nekem 20mm körül van a petezsák.köszönöm a drukkot.amint tudsz valamit írd meg hogy alakulnak nálad a dolgok!
16/24 A kérdező kommentje:
Jaj, holnap délután megyünk...nagyon várom, de nagyon félek is :( bár nagyon reménykedem, hogy nőtt valamit az én Picurim, mert eléggé kínoz, ami az émelygést illeti.
2015. jan. 12. 22:01
17/24 A kérdező kommentje:
Utána írok! Te is írj!
2015. jan. 12. 22:01
18/24 Zoé08 válasza:
Én délre megyek.nagyon reménykedem én is.a férjem csak azt hajtogatja,hogy nem lesz semmigond.szorítok neked.majd megírom mi a helyzet.drukkolok?
20/24 anonim válasza:
Kedves Zoé! Nagyon sajnálom! Sok erőt és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!