Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire véljem a barátomtól ezt...

Mire véljem a barátomtól ezt a durva reagálást?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és terhes (5hetes). Nem tudom h mi lesz még a baba sorsa,de barátommal 1 év 3 honapja vagyok egyutt (o is 18 eves)minden jó volt koztunk,viszont miota kiderult a dolog ugyerzem távolságtarto lett kicsit,ugy erezteti velem mintha errol csak én tehetnék,megse kerdezi h én mit akarok csak az abortuszt beszéli,es olyanokat mond,hogy nem kell nekem ez a ge*is gyerek stb...:/ rá se ismerni

Mi lenne szerintetek a legjobb döntés?

A barátom miert lett hirtelen ilyen "undok" ?

2015. ápr. 14. 17:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
48%

#9 Milyen kedves tőled, hogy esélyt nem adtál arra, hogy elmondja a véleményét. Csodálod, hogy elhagyott?

A végső döntés úgyis a tied és másodjára már nyilvánvalóan nem tudott volna kényszeríteni senki semmire. Így aztán nyugodtan elmondhattad volna neki a dolgot még akkor amikor döntési helyzet van. Ezzel legalább érezte volna, hogy számít ő is..ezt a lépést kihagytad, hát ne csodálkozz, hogy egyedül maradtál.

2015. ápr. 14. 19:47
 12/23 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy fiatal vagyok meg minden,lehet sokan h*lyének is néznek majd,de képtelen vagyok elvetetni,nekem ehez nincs szívem,hogy ezt megtegyem...ebből a helyzetből majd megpróbálom a lehető legjobbat kihozni a jövőre nézve.
2015. ápr. 14. 20:32
 13/23 anonim ***** válasza:

Nem kell neki gyerek,egyszeru.Mi se terveztuk,de egyszer se mondta parom,hogy vetessuk el.Azt mondta entestem,en dontesem,o mellettem all,de o szeretne.Igaz en 20voltam mikor kiderult,o 30,de nekunk az anyagiak miatt volt nehez dontes.Azota halisten megoldodott minden,igaz sokat vitazunk,de megbeszelunk mindent.

Ha ennyire kategorikusan nemet ereztet egy ferfi a novel,akkor 99%,hogy nem marad a novel.Ha igen,akkor se orombol,csak kotelessegbol.

2015. ápr. 14. 20:35
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem akar még gyereket, ennyi az egész. Ha megtartod, valószínűleg akkor sem fog veled maradni. A gyereket nem csak megszülnöd kell, hanem egyedül felnevelni, ezt is gondold át, mielőtt döntesz.
2015. ápr. 14. 21:01
 15/23 anonim ***** válasza:
9es vagyok.nem csodalom es nem is erdekel.azt banom hogy az elsot elvetettem! Amugy se azert hagyott el hanem.mert kiderult.hogy kislanyom.lesz neki pedig csak fiu kell :) en teljes szeretetem adom a kislanyomnak es majd lesz aki szeret minket. ferfi lehet 100 meg 1000 de gyereket nem helyettesit semmi. Foleg h elso babat veszelyes elvetetni.. ha o szeretne megtartani igen is tartsa.meg foleg ha van segitsege mert EN TUDOM milyen lelki fajdalom Ha nem sajat.akaratunkbol olunk!
2015. ápr. 14. 23:22
 16/23 anonim ***** válasza:

Látod kérdező, a 9-es is hogy megszí.vta....pedig milyen okosan kitalálta, h nem szól a 12. hétig :)

Kivel tolt ki? Magával. Ő maradt egyedül. Nem szabd senkit belekényszeríteni az apaságba.

Kérdező, tartsd meg, ha számíthatsz a szüleidre, de egyedülálló anya leszel.

2015. ápr. 15. 11:22
 17/23 anonim ***** válasza:
Megint en vagyok! Me szivtam volna meg??? A gyerek aldas nem szivas! Istentol kapjuk nem az ordogtol -.- van segitsegem es meg jobban felfog nevelkedni mint a draga apuka mellett neveltuk volna! Nekem o ajandek es nem banom hogy igy alakult. Nem tudom a te szuleid szivasnak tartanak e.... oljunk embereket hogy megkonnyebitsuk az eletunket! Ne is probaljunk a kihivassal szembe nezni,oljuk a sajatunkat! Attol hogy fiatal igen is varhat ra is es a gyerekre is szep jovo! nem lesz tobbet banatos lesz kiert elnie a csepp kisembere akit a SZERETŐ ANYA hord a szive alatt. Onzetlenul szereti. A magad fajtaja meg csak akkor ha nincs egyedul kulonben megkell olni mert nem tesznek az "ANYUKA" ala semmit! Uristen. old meg a gyerekedet egy gatlastalan ember miatt. A ver nem vallik vizze de ferfi akad 100! kerdezo ulj le anyukadekkal beszelni,ha van ra lehetoseg ne old meg a kis eletet! Nem hallod nem.latod amig megolik mi zajlik le. En sajnos amikor az elsot elvetettem elotte nem ereztem akkora sullyat mint utanna. Hogy mit artott az a gyerek hogy elvettem az eletet,hogy nem adtam eselyt neki az eletre. Honapokig fohaszkodtam a bocsanate. Szinte bezakkantam..... az irasodbol latom h te megtartanad ezert irom mert enis megtartottam volna. Vegul kegyetlenul fajt es megbantam!
2015. ápr. 15. 11:33
 18/23 anonim ***** válasza:

Jaj, utolsó állj már le, töröld le a habot a szádról....senki nem mondta, h a gyereked maga a szívás. A szívás az, h egyedül maradtál, hiába próbáltál fű alatt ármánykodni meg "okosba" megoldani.

Tele van hibával az írásod, meg hangoztatsz itt nagy szavakat, mintha egy szappanopera butácska hősnője lennél, ahelyett,m h értelmeznéd, amit neked írnak.

2015. ápr. 15. 11:54
 19/23 anonim ***** válasza:

Telefonrol vagyok es nem fogok azert orakig irogatni hogy szepen hiba nelkul irjak. gyors es a lenyeg hogy ertheto. Amugy se tudom hogy jon ide az iras. En boldog vagyok hidd el :) egy gyonyoru kislany edesanyja lehetek! :) nincs szebb ajandek! majd az a draga apuka fog szenvedni amikor a sajatjat nem lathatja mett ha fiu ha lany,ha akarjuk ha nem

Amikor mar ott van,csak erte dobban a sziv :) akaratunk ellenere. Ilyeneket kellene kiirtani akik megolik a gyereket.csak azert mert nem.kap f..t

..... majd meseljek.el az ilyenek ha egyszer lesz gyerekuk hogy a testveredet megoltem mert nem.birtam.volna kielegitettni magam!

2015. ápr. 15. 12:11
 20/23 anonim ***** válasza:

Jó ég.. az ilyeneket kéne kiirtani, akik megölik a gyereküket? Akiknek hiányzott a fsz, aztán majd később mesélje a gyerekének, hogy megölte a tesóját?

Mondd csak 49%os, te mit csináltál? Irtsunk ki téged is... Jól írták előttem, töröld le a habot a szádról.

2015. ápr. 15. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!