Mire véljem a barátomtól ezt a durva reagálást?
18 éves vagyok és terhes (5hetes). Nem tudom h mi lesz még a baba sorsa,de barátommal 1 év 3 honapja vagyok egyutt (o is 18 eves)minden jó volt koztunk,viszont miota kiderult a dolog ugyerzem távolságtarto lett kicsit,ugy erezteti velem mintha errol csak én tehetnék,megse kerdezi h én mit akarok csak az abortuszt beszéli,es olyanokat mond,hogy nem kell nekem ez a ge*is gyerek stb...:/ rá se ismerni
Mi lenne szerintetek a legjobb döntés?
A barátom miert lett hirtelen ilyen "undok" ?
#9 Milyen kedves tőled, hogy esélyt nem adtál arra, hogy elmondja a véleményét. Csodálod, hogy elhagyott?
A végső döntés úgyis a tied és másodjára már nyilvánvalóan nem tudott volna kényszeríteni senki semmire. Így aztán nyugodtan elmondhattad volna neki a dolgot még akkor amikor döntési helyzet van. Ezzel legalább érezte volna, hogy számít ő is..ezt a lépést kihagytad, hát ne csodálkozz, hogy egyedül maradtál.
Nem kell neki gyerek,egyszeru.Mi se terveztuk,de egyszer se mondta parom,hogy vetessuk el.Azt mondta entestem,en dontesem,o mellettem all,de o szeretne.Igaz en 20voltam mikor kiderult,o 30,de nekunk az anyagiak miatt volt nehez dontes.Azota halisten megoldodott minden,igaz sokat vitazunk,de megbeszelunk mindent.
Ha ennyire kategorikusan nemet ereztet egy ferfi a novel,akkor 99%,hogy nem marad a novel.Ha igen,akkor se orombol,csak kotelessegbol.
Látod kérdező, a 9-es is hogy megszí.vta....pedig milyen okosan kitalálta, h nem szól a 12. hétig :)
Kivel tolt ki? Magával. Ő maradt egyedül. Nem szabd senkit belekényszeríteni az apaságba.
Kérdező, tartsd meg, ha számíthatsz a szüleidre, de egyedülálló anya leszel.
Jaj, utolsó állj már le, töröld le a habot a szádról....senki nem mondta, h a gyereked maga a szívás. A szívás az, h egyedül maradtál, hiába próbáltál fű alatt ármánykodni meg "okosba" megoldani.
Tele van hibával az írásod, meg hangoztatsz itt nagy szavakat, mintha egy szappanopera butácska hősnője lennél, ahelyett,m h értelmeznéd, amit neked írnak.
Telefonrol vagyok es nem fogok azert orakig irogatni hogy szepen hiba nelkul irjak. gyors es a lenyeg hogy ertheto. Amugy se tudom hogy jon ide az iras. En boldog vagyok hidd el :) egy gyonyoru kislany edesanyja lehetek! :) nincs szebb ajandek! majd az a draga apuka fog szenvedni amikor a sajatjat nem lathatja mett ha fiu ha lany,ha akarjuk ha nem
Amikor mar ott van,csak erte dobban a sziv :) akaratunk ellenere. Ilyeneket kellene kiirtani akik megolik a gyereket.csak azert mert nem.kap f..t
..... majd meseljek.el az ilyenek ha egyszer lesz gyerekuk hogy a testveredet megoltem mert nem.birtam.volna kielegitettni magam!
Jó ég.. az ilyeneket kéne kiirtani, akik megölik a gyereküket? Akiknek hiányzott a fsz, aztán majd később mesélje a gyerekének, hogy megölte a tesóját?
Mondd csak 49%os, te mit csináltál? Irtsunk ki téged is... Jól írták előttem, töröld le a habot a szádról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!