Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez, amit érzek ez jóslófájás...

Ez, amit érzek ez jóslófájás vagy fájás? Vagy csak a durva vizsgálat miatt van?

Figyelt kérdés

Vasárnap éjjel a szülőszobára vittek, csináltak Nst-ét és megvizsgáltak mert megijedtem nem tudtam mi ez a rózsaszínes folyás ezért bementünk. Másnap ilyen barnás nyálkás szerű valami volt a bugyimon, valószínű a nyákdugó. Nem kellett benn maradnom. A vizsgálat után haza jöhettem, de nagyon fájt minden mozdulata az orvosnak. Nagyon..:( Onnantól érzem hogy a hasam alja nagyon fáj. Nem mindig érzem csak néha. Pl amikor megyek hirtelen jobb vagy bal oldalt lenn beleszúr és azt érzem hogy nem bírok menni. Akkor van hogy hosszabb ideig nem tudok kiegyenesedni annyira szúr lenn. Nyom, feszít. Ezt általában akkor érzem ha állok vagy ha megyek. De már olyan is volt hogy ágyba fekve szúrt be, de csak pár mp volt az egész. Ha felállok még rosszabb lesz. Mértem az időt is, de egyszer sem jöttek rendszeresen. Van hogy órák maradnak ki. Néha a derekam is nagyon fáj közben. Az utolsó vizsgálatnál a méhszáj értékem: 3110. A védőnőm szerint ezek jóslók és majd ezek fognak sűrűsödni és erősödni. Ti mit gondoltok?

Köszönöm!!

38+6 hkm

2014. okt. 10. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt megvizsgált az orvosom hazamentem és véres barnás valami folyt ki gondolom a nyákdugó darabokban jött ki de ez normális mondta a doki és a védőnő.Kicsit rásegített az orvos a tágulásban ahogy méhszájat nézett és nekem is akkor indult be vagy is másnap az erősebb rendszeres fájások :) nemsokára babázol kitartást :))
2014. okt. 10. 16:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!! :)
2014. okt. 10. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!