Mire véljem a barátomtól ezt a durva reagálást?
18 éves vagyok és terhes (5hetes). Nem tudom h mi lesz még a baba sorsa,de barátommal 1 év 3 honapja vagyok egyutt (o is 18 eves)minden jó volt koztunk,viszont miota kiderult a dolog ugyerzem távolságtarto lett kicsit,ugy erezteti velem mintha errol csak én tehetnék,megse kerdezi h én mit akarok csak az abortuszt beszéli,es olyanokat mond,hogy nem kell nekem ez a ge*is gyerek stb...:/ rá se ismerni
Mi lenne szerintetek a legjobb döntés?
A barátom miert lett hirtelen ilyen "undok" ?
Mert megijedt a felelősségtől a kötöttségtől stb..
Ez a kettőtök döntése kell hogy legyen, de elsősorban a tied.
Nekem amikor kiderült a terhesség akkor én 3 napig sokkot kaptam. Ő örült nagyon, meg is lepett mert tipikus pasiként előtte ő is csak azt mondta hogy majd és hogy kötöttség stb.. Nagy felelősség és én voltam aki gondolkodott. Ő első perctől fogva azt mondta nem akar befolyásolni mellettem áll akárhogy is döntök. Ez nem változtat semmin. Nem akar belekényszeríteni olyanba amit nem akarok. Végül pozitívan döntöttem amire ő aztán annyit mondott hogy most nyugodott meg:). Mi mondjuk 30 év körüliek vagyunk. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy bár fiatalok vagytok de ha már itt a baba valahogy így kellene ezt kezelni. Nekem a párom ezzel még jobban elnyerte a tiszteletemet és csodálatomat.
Nyilván nem akar ilyen fiatalon apa lenni, és féléletén fizetni utána.
A legjobb döntés az abortusz lenne. Ha nincs lakásotok, munkátok, akkor miből akarod eltartani a kicsit? Pici gyerekkel te nem fogsz később sem kapni munkát.
Ha megszülöd, mindhármótok életét tönkre teszed.
Na vajon miért?! Nem akar 18 évesen apa lenni, érthető.
Nem biztatlak semmire, de te is jól fontold meg a döntésedet. Ha vállalod a babát, akkor valószínű egyedül fogod felnevelni. (legalábbis nem az apával együtt)
Gondold végig a lehetőségeidet a jövődre nézve, aztán dönts.
18 évesen még szinte gyerekek vagytok ....
szerinted egy gyerek akar apa vagy anya lenni adott esetben ?
szerintem nem ....
becsúszott, ö nem akarja
ha megtartod számolj azzal h ott hagy egyedül a gyerekkel
gondolkodj
és ülj le beszélni vele !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!