Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire véljem a barátomtól ezt...

Mire véljem a barátomtól ezt a durva reagálást?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és terhes (5hetes). Nem tudom h mi lesz még a baba sorsa,de barátommal 1 év 3 honapja vagyok egyutt (o is 18 eves)minden jó volt koztunk,viszont miota kiderult a dolog ugyerzem távolságtarto lett kicsit,ugy erezteti velem mintha errol csak én tehetnék,megse kerdezi h én mit akarok csak az abortuszt beszéli,es olyanokat mond,hogy nem kell nekem ez a ge*is gyerek stb...:/ rá se ismerni

Mi lenne szerintetek a legjobb döntés?

A barátom miert lett hirtelen ilyen "undok" ?

2015. ápr. 14. 17:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
44%
Azért mert balkuki. Ez van, nemtud védekezni akkor viselje a következményeket.
2015. ápr. 14. 17:58
 2/23 A kérdező kommentje:
Gumival védekeztünk mindig amiota egyutt vagyunk,soha se volt gond. Mindig megnéztük a gumit a dolog elott es utan...most se lattunk semmit. Csak azt,hogy most terhes lettem.
2015. ápr. 14. 18:00
 3/23 anonim ***** válasza:
76%

Mert megijedt a felelősségtől a kötöttségtől stb..

Ez a kettőtök döntése kell hogy legyen, de elsősorban a tied.

Nekem amikor kiderült a terhesség akkor én 3 napig sokkot kaptam. Ő örült nagyon, meg is lepett mert tipikus pasiként előtte ő is csak azt mondta hogy majd és hogy kötöttség stb.. Nagy felelősség és én voltam aki gondolkodott. Ő első perctől fogva azt mondta nem akar befolyásolni mellettem áll akárhogy is döntök. Ez nem változtat semmin. Nem akar belekényszeríteni olyanba amit nem akarok. Végül pozitívan döntöttem amire ő aztán annyit mondott hogy most nyugodott meg:). Mi mondjuk 30 év körüliek vagyunk. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy bár fiatalok vagytok de ha már itt a baba valahogy így kellene ezt kezelni. Nekem a párom ezzel még jobban elnyerte a tiszteletemet és csodálatomat.

2015. ápr. 14. 18:04
 4/23 anonim ***** válasza:
52%

Nyilván nem akar ilyen fiatalon apa lenni, és féléletén fizetni utána.

A legjobb döntés az abortusz lenne. Ha nincs lakásotok, munkátok, akkor miből akarod eltartani a kicsit? Pici gyerekkel te nem fogsz később sem kapni munkát.

Ha megszülöd, mindhármótok életét tönkre teszed.

2015. ápr. 14. 18:06
 5/23 anonim ***** válasza:
29%
Felelőtlenség látatlanban abortuszra biztatni a kérdezőt. Ne tegyétek!
2015. ápr. 14. 18:09
 6/23 anonim ***** válasza:
48%
Nem bíztatom a kérdezőt abortuszra, de 5 hetes terhes, még dönthet. Nagyon fiatalok a szülők, a semmire szülnek valószínűleg. El sem kezdték az éltüket, még szinte gyerekek.
2015. ápr. 14. 18:15
 7/23 anonim ***** válasza:
27%
Dönthet. Így is, úgy is. Te is ezt írtad?
2015. ápr. 14. 18:18
 8/23 anonim ***** válasza:
40%

Na vajon miért?! Nem akar 18 évesen apa lenni, érthető.

Nem biztatlak semmire, de te is jól fontold meg a döntésedet. Ha vállalod a babát, akkor valószínű egyedül fogod felnevelni. (legalábbis nem az apával együtt)

Gondold végig a lehetőségeidet a jövődre nézve, aztán dönts.

2015. ápr. 14. 19:06
 9/23 anonim ***** válasza:
26%
Ugyan így voltam,18 évesek voltunk.. védekezés mellett teherbe estem.. nagyon örültem ő nem... rám erőszakolták az abortuszt fenyegetéssel..elvetettem nagy nehezen kibékültünk azzal hogy megkell építeni a jövőt... rá 1 év 2 hónap ujra pozitivat teszteltem,de már nem mondtam el neki 12 hét előtt.. elsőnek örült aztán elhagyott. de az első abortuszt bánom:( a második babámat hogy megtartottam nem bánom! ő az életem és anyukámék segitenek! amugy be ijednek az apaságtól.. jobbik esetben ez elmullik,rájön.. rosszabbikba nem de akkor is ő veszit többet!
2015. ápr. 14. 19:27
 10/23 anonim ***** válasza:
66%

18 évesen még szinte gyerekek vagytok ....

szerinted egy gyerek akar apa vagy anya lenni adott esetben ?

szerintem nem ....

becsúszott, ö nem akarja

ha megtartod számolj azzal h ott hagy egyedül a gyerekkel

gondolkodj

és ülj le beszélni vele !

2015. ápr. 14. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!