Terhességi diabétesztől, lett valakinek a babácskájának valami baja, vagy esetleg neki?
Egyszerűen nincs olyan hogy nem tartod a diétát és kész :) persze hogy tartjuk a diétát, azért annyira nem bonyolult bele lehet jönni és azért éhen sem fogsz halni. Szülés után meg rendeződik a cukor ha előtte amúgy nem voltál cukros, tehát akkor már nem kell tartani a diétát. De azt tudnod kell, hogy ez arra utal, hogy később cukorbeteg lehetsz, szóval nemcsak terhesség alatt lesz neked hanem akár évek múlva nem terhesség miatt visszatér.
A babának nem lesz baja, hiszen azért van a diéta, hogy ne legyen baj. Nekem kb 2-3 hetente nézték a laborba a vércukromat, szóval nagyon bűnözni nem is lehetett volna, de én nem is kockáztattam TÉNYLEG! Az más kérdés, hogy szülés után már jól bekajáltam :) De akkor már lehetett, de van akinek még szülés után is tartani kell a diétát, nekem nem kellett, orvos mondta.
Nekem nem volt terhesség előtt gond a cukormmal, terhesség alatt pedig a cukorterhelésnél derült ki, szülés után néhány hónappal meg ellenőrizték, hogy tényleg megszűnt-e és valóban megszűnt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!