Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 feletti kismamik segitenétek?

35 feletti kismamik segitenétek?

Figyelt kérdés
36 éves vagyok elsö babucimat várom nagyon régota vártuk már őt. mennem kéne amniocentézisre mert az afp- alsó határon van mellette cukorbeteg is vagyok ami kezelve van de nagyon félek az amniotól. mit javasoltok? vállaljam? aki 35 felett szült már és hasonlo problémái voltak egészséges babaája született?
2010. febr. 15. 18:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én 37 éves vagyok, minden uh jó lett, a kombinált tesztem negatív, egyedül az afp lett kicsit alacsony: 0,75 MoM. Az orvosom rá akart beszélni az aminora, nem vállaltam. Mi is több évet vártunk rá, akár mi is lesz (de tudom hogy minden rendben van) az én gyermekem!!!! Neked mennyi lett amúgy az afp-d?
2010. febr. 15. 19:59
 12/13 A kérdező kommentje:
az afp-m 0.70 lett a 12 hetes uh-on a nyaki redő 1.7.
2010. febr. 15. 20:08
 13/13 anonim ***** válasza:
39 éves vagyok és nem mentem amniora. Jó volt az integrált és a kombinált tesztem. A nyaki redő is fontos és az neked jó. Az AFP egy elavult pontatlan vizsgálat, külföldön már nem is használják, az miatt ne aggódj. Menj el 4d-re, ott is sokat látnak.
2010. febr. 16. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!