Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sztk-ba járó kismamik. Segiten...

Sztk-ba járó kismamik. Segitenétek?

Figyelt kérdés
A 32.hét után miért kell 2 hetente visszamenni?
2009. nov. 11. 13:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Veszélyeztetett vagy??? Esetleg ezért.

Nekem havonta kellett a 36.hétig, majd hetente ctg-re a 40.hétig és mivel túlhordtam utána pedig 2 naponta.

Végig sztk-ba jártam.

5hetes baba anyucija

2009. nov. 11. 13:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem is így volt,ahogy az előző leírta, én is az SzTK-ba jártam,de ahány város,annyi szokás!

Mindent rendben találtak most?

Boldog babavárást,7hónapos kislány anyukája

2009. nov. 11. 13:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Holnap kell visszamennem.Rendben volt minden.A méretei szerint nagyobb volt akkor 1,5 héttel.Lehet,hogy azért mert sokat hiztam?Diétára fogott.Veszélyeztetett vagyok,de csak azért mert táppénzen vagyok.(Fizikai minkát végeztem).A 21.héttől 2000-es a máhszájértékem.
2009. nov. 11. 13:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Nálunk az sztk-ban a 28. hét után 3 hetente kell járni.

De mivel az orvosok hetente váltják egymást, ha ugyanahhoz szeretnék járni, akkor 2 hetente kell mennem. Ha 3 hetente járnék, 2 orvoshoz járnék felváltva.

Szóval nálunk ezért a 2 hét :)

2009. nov. 11. 14:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem is 2000-es a méhszájam, 2 hetente járok a 24 héttől.

Sztem ez csak alaposság, nem kell megijedned, inkább nézegessenek és nyugtassanak meg.

34 hetes km

2009. nov. 11. 17:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is 2 hetente kell járni már a vége felé a pécsi sztk-ba. Nyugi, nincs bajod. Amúgy a mai napig nem értem, hogy hogy lehetnek ilyen különbségek? Még városon belül is. Magyarországon nincs egy egységesen kialakult rendszer? Elég gáz. Nem?
2009. nov. 11. 20:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Tényleg gáz, hogy nincs egységes rendszer.

Ugyanez van a védőoltással is.Nem ugyanazon elvek alapján tanítják az orvosokat?Egyik ajánlja, másik nem, te meg döntsd el.

Kiábrándító...

2009. nov. 12. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!