Kismamik! Segitenétek? Volt aki túlesett ilyenen?
Figyelt kérdés
Most jöttem a dokitól.Nst-n is voltam,megmérték a vérnyomásom 148/101 volt.Ott mindig magas.szerintem attól megy fel,hogy dokihoz kell mennem.Amúgy mérem minden nap 4-szer is.1 hete kell szednem gyógyszert is rá.Otthon mindig jó.Most a doki beküldött a Margitba A Pathológiára.Ott mit csinálnak?Csinált flowmetriát arra azt mondta,hogy kielégitő.Amugy a babával minden rendben.Nagyon vizesedik a lábam is.A vizeletemet 1 hete nézték az rendben volt.36 km2009. nov. 27. 14:06
1/2 anonim válasza:
Sokat pihenj feltett lábakkal, ne állj, ne ülj sokat.
A só fogyasztását mellőzd!
A vérnyomást pedig mérd csak otthon is, írd egy táblázatba. (ébredés után, délben, este mindenképp) és mutasd meg azt is a dokinak.
2/2 anonim válasza:
szia.Engem ezzel fektettek be a kórházba 39.héten.Ha vizesedik a lábad is erős a toxémia gyanúja,jobb ilyenkor,ha biztos kezekben vagy.Még az nap felküldtek terhelésre és meg is lett a pici fiam.Ne aggódj semmi baj nem lesz,bízz a dokidban,azért néznek áramlást is,hogy mindent rendesen kap-e a picid.Már az sem baj,ha hamarabb jön picit.Jó babázást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!