én egy nagyon fiatal lány vagyok...és terhes. nem tudom hogy hány hetes terhes vagyok de én nem akarom ezt a babát...nem csak magam miatt hanem leginkább a baba érdekében...nem olyan a családi hátterem hogy világra hozhassak egy gyereket, főleg nem ilyen fiatalon. abortusz nincs pénzem se a barátomnak se a családomnak, és valószinúleg már el sem lehetne vetetni,elég nagy már a pocakom.édesanyám nem tudja hogy terhes vagyok, észrevette hogy nőtt a hasam de azt hitte hogy csak meghiztam, mert 2 éve nyáron duci voltam de sikerült lefogynom és ő abba a hitbe van hogy megint csak meghiztam. nem mondhaton el neki hogy mivan mert nem az a megértő tipus..édesapámmal nm beszélek régóta nki sem mondhatok semmit.a nővéremnek elmondtam de nem tudja hogy mit tegyünk. a barátom természetesen mellettem áll, bár ő sem szeretné a kicsit.én nem szülhetem meg a babát...hogyan tudnék elvetélni? ( pár napja már az öngyilkosságon is gonolkodtam, tudom hogy ez csak erre az egy problémára megoldás, és csak nekem lenne könnyebb de egyszerűn más megoldást nem látok csak ezt a kettőt ugyanis örökbe nem adhtatom )el kell vetéljek..tudom hogy fenn áll a kozkázata hogy nem lehetek terhes de nem tudok mit tenni...ha most mgszülöm akkor nagyon nagy gond lesz...ugyanis a barátom 1 hónap múlva betölti a 18-at én viszont még csak 16 vagyok vagyis még annyi sem.könyörgöm segitsenek tudom hogy mindenki elitél ez miatt de könyörgk hogy értsenek emg...és segitsenek...köszönöm előre is...
Sajnos az örökbeadás nem tudom hogy zajlik de ha körbenézel a Gólyahír alapítvány oldalán akkor ott tudsz okosodni. Ott leirják és segitenek is hogy miként megy ez az egész...
Ui: Megnézted a képet is?
2010. febr. 28. 22:00
42/54 anonim válasza:
Elöző vagyok. Érdeklődnék hogy mi a helyzet veled/veletek??? Rég hallottam felőled.
2010. márc. 25. 11:19
43/54 A kérdező kommentje:
Már megszületett, nagyon bánom amit tenni akartam vele, 3400 grammal születtett márc. 5-én, a Várpalotai ügyeleten, képek itt: [link] aki részletesebben szeretne vmit irjon privibe.sziasztok
2010. ápr. 15. 21:18
44/54 anonim válasza:
Szia!
Én azt hittem sokkal kisebb a terhességed mert ahogy írtál februárban,abból az tűnt ki...Most meg írod,hogy megszültél...Te vagy Istvánka anyukája a képeket látva?!Húú nem tudom.
Tehát februárban már 7-8 hónapos terhes voltál ezek szerint?És így akartad volna elvetetni?????
Biztos én vagyok a buta de nem értem ezt az egészet....
egy 16+2 hetes kismama.
2010. ápr. 20. 09:05
45/54 anonim válasza:
Előző kismai vagyok:Egyébként gyönyörű kisfiú,nagyon szép baba és igazán jó súlyban van:)Gratulálok!Jó egészséget Nektek!
2010. ápr. 20. 09:08
46/54 anonim válasza:
nem tudom megnézed-e még amit ide írunk, de én is gratulálok!Nagyon édes kisfiú:)
2010. ápr. 20. 10:16
47/54 anonim válasza:
Gratulálok én is! S majdnem anyummal egy napon született:)
Sajnos a képeket nem tudom hogy megnézni,de örülök hogy egészségesen megsületett.
Anyud hogy reagált a dologra?
2010. ápr. 20. 21:07
48/54 A kérdező kommentje:
Nem goondoltam volna, hogy már ennyi idős terhes vagyok, hiszen elég sokáig megjött a bajom. Köszönöm szépen, szerintem is gyönyőrű, örülök neki nagyon már 2 hónaposak leszünk lassan. Anyu...először nemtudta hogy nevessen-e avyg sírjon...de mostmár nagyon örül neki. Mivel nincs tejem ezért ő is megtudja etetni és annyira örül mikor mondom neki hogy ha van kedved megetetheted...:) és tesóm is nagyon oda van:)Aki részletek akar irjon nyugodtan.
2010. ápr. 27. 21:16
49/54 anonim válasza:
most olvastam csak el az egészet.
mi van veletek?a baba hogy van?hogy alakult az életetek?
24 éves nő vagyok és van egy 21 hós kislányom
2010. okt. 30. 09:25
50/54 A kérdező kommentje:
Már 11 hónapos a kisfiam szépen fejlődik, okos baba nagyon....anyu nagyon szereti sokat vagyunk nála ugyanis összeköltöztem a vőlegényemmel:) apu is szereti az egész család Boldogok vagyunk
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!