Mit tehetek az elvetélés érdekében?
Szerintem nyugodj meg! Elsősorban... Ha pedig már a hasad nőtt akkor azt már abortusszal sem lehet sztem elvenni.
Ha 14 év alatt lennél és a párod ugy töltené be a 18at akkor lenne probléma. A legfontosabb hogy édesanyáddal besz élj!!
Én azt mondom hogy ülj le anyuddal beszéljétek meg! Amikor kiderült hogy terhes vagyok édesanyám nagyon ellenezte. Mondtam rendben van akkor örökbeadom mert abortuszról szó se lehet..Mondta akkor már megtartod.. Jó én 24 éves.
Egyébként vannak alapitványok akik segitenek örökbeadni. Az a legjobb megoldás..
egyébként páran szerintem le fognak szidni hogy felelötlen vagy meg társai.Ha érdekel privát email üzenetben leirom neked hogy milyen érzés az abortusz.
Abortuszt a terhesség 12. hetéig végeznek, és nem kerül milliókba, "csak" kb 30 ezer forintba. Rossz szociális körülmények esetén adhatnak ebből kedvezményt.
Ha már emúltál 12 hetes, akkor nem vetetheted el.
Mivel már elmúltál 16 éves, nem bűncselekmény, hogy zexeltél. Viszont ó nagy hülye vagy, hogy annyi eszed nem volt, hogy védekezz, ha nem akarsz babát - és akkor még nagyon finom voltam!!!
Itt SENKI nem fog neked segítséget vagy tanácsot adni abban, hogyan vetélj el. Itt min denki babát szeretne, akár a tiédet is. Különben is, amit kérsz, az bűncselekmény.
Az előzőek már beszéltek neked a gÓlyahír egyesületről. Van egy INGYENES telefonszámuk, amit felhívhatsz:
INGYEN HÍVHATÓ KRÍZISVONAL 06-22 óráig 06-80-203-923
Itt tapasztalt, segítőkész ember lesz a vonal másik végén, aki elbeszélget veled, képes tanácsot adni, akinek kiöntheted a félelmeidet, a problémáidat, mindent, ami a babával kapcsolatos. Segít neked megkeresni a legjobb megoldást, és nem ítél el.
Kérlek, hívd fel ezt a számot!
Remélem nem csinál semmi ostobaságot...az életével játszik szó szerint!
Istenem,most meg a válaszolók aggódhatnak,a lány is veszélyben van és a baba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!