Mit tehetek az elvetélés érdekében?
22:31 es vagyok és megirtam neked az emailt.Kicsit hosszu lett,de leirtam.Részben én is megkönnyebbültem.
Várjuk a fejlemémnyeket!!
Szióka!
Én még nem írtam neked,de elolvastam minden választ,és nagyon sok jó hasznos tanácsot kaptál.Tényleg a legfontosabb,hogy dokihoz menjél és elmond édesanyádnak.Én is 16 évesen lettem terhes,és már be voltam jelentkezve abortuszra de nem mentem el.Megtartottam a babát és ma már 16 éves!Soha nem bántam meg,pedig nagyon sok nehézségem volt és sok mindenről le kellett mondanom.De leértettségiztem lenyelvvizsgáztam és elmentem fősulira is(ezt nem végeztem el).Elég jó állásaim is voltak/van.Most a harmadik gyerekemet várom,igaz a két pici más apától van.De nekem szerencsésen alakult az életem.A világ egyik legjobb emberét találtam meg magamnak,akivel már 12 éve együtt vagyunk.Igaz semmi nem hullott az ölembe.De kívánom neked,hogy jó döntést hozzál,és az életed legyen boldog!
köszönöm szépen.engem nem tudott még fogadni az orvosom majd csak hétfőn.:S remélem minden összejön nekem is majd ha lesz valami irok.
szia/sziasztok
Szióka!
Voltál orvosnál?Mit mondott?
Szerintem menj be a kerületi/városi SZTK-ba és menj be az aktuálissan rendelő orvoshoz. Nehogy már ilyen miatt ne fogadjon az orvos. Egy/kettő ember élete és egészsége a kérdés. Ha már mocorgál akkor lehet hogy áprilisra meg is születne,s addig még azért labort is kéne csinálni meg ilyen alap labort hogy kell-e a szülés után Anti D-globulint vagy antibiotikumot kapnotok!!!(eltérő vércsoport illetve pozitiv Strepto coccus eredmény miatt)
Egyébként hol laksz? (Én irtam neked a kisregény emailt..)
Mire időpontod lesz,megszülsz....
Gondolom megtartod a babát?
Lassan már el sem lehet vetetni sem....
Csak nagyon komoly indokkal és egészségügyi okokból.
Úgyhogy sürget az idő kérdező!
nem..nem tarom meg a babát...anyu nem fogja engedni..örökbe kell adnom..bemegyek mindenképp az sztk-ba köszi a tippet!az örökbeadás hogy folyik?mi kell hozzá? valaki legyenszives irja le az ilyeneket... amúgy Várpalotán lakok.
sziasztok!
Ui.: köszi az e-mailt alolvastam és nagyon hasznos volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!