Ki-mit tett meg annak érdekében, hogy konkrétan fia vagy lánya szülessen és bejött-e a dolog?
Az együttlétet úgy időzítettük. Még nem tudjuk,hogy bejött e
Üdv:2 kislányos, 29 heteske
Én "nagyon szurkoltam" hogy kislányom legyen, már az elején is lányként szóltam hozzá, és úgy tűnik, bejött :)
20 heteske
Én mindent,amit csak lehetett!
- Kínai,Jónás és Holdnaptár nézegetése.
- Hetekig nem ettem tejterméket,telepumpáltam magam nátriummal és káliummal(még sportitalokat is ittam,ami tele van vele),sok sósat ettem és hirtelen sülteket.
- Alkalmaztuk a Czeizel-féle módszert.
- Ovulációs teszteket is csináltam és hőmérőztem.
Megcsináltuk! Kisfiunk lesz!:)
Ha az első fiú lett volna,akkor a kislányra lettem volna így rágörcsölve! Szerintem a legszuperebb dolog,ha mindkettő megadatik természetesen az egészséggel együtt!:)
Lányt akartam, ovu előtt min. 3 nappal voltunk együtt, és a "lányos-diétát" követtem. Ezt nem konkrétan ezért, hanem mert amúgy is azt ennék. Lactacidos öblögetés. Az eredmény: 100% fiú! :)
Nem bánom, van már egy lányom, csak vicces. Ő meg ovu napján fogant. Az összes naptár szerint fiú lett volna. A Jónás meg egyszerűen nem működik nálam, mindig menzire teszi és a nemek se stimmelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!