Mit tehetek az elvetélés érdekében?
Szerintem helyesen teszed, ha elmondod!
Ha most kapsz egy alapos fejmosást, még az is jobb, mintha tovább titkold.
És irány az orvos!!!
Kitartást!!!
14:49 vagyok.
Nos igen, megtörténik néha, hogy fogamzásgátlás mellett is becsúszik a baba. Egyik fogamzásgátló módszer sem 100%-os, még helyes használat mellett sem. Csak akkor nem lehet baba, ha nem szexelsz.
Jól teszed, ha minél előbb elmondod édesanyádnak. És minél előbb el kell menned nőgyógyászhoz is! A nyilallásról sajnos nem tudok nyilatkozni, nekem nincs, ha mozog a baba. (31 hetes vagyok, áprilisra várom.) De lehet, hogy érzékeny helyre rúg a pici, azért van.
A Gólyahír Egyesületet továbbra is javaslom, hogy hívd fel. Az ingyen van, és nem kötelez semmire. Ők nem próbálnak rábeszélni, hogy add örökbe a picit, mert szerintük a gyereknek elsődlegesen az anyja mellett a helye. De ha nem tudod megtartani és felnevelni, segíthetnek neked megtalálni a legjobb megoldást.
És az örökbeadás nagyságrendekkel jobb neked is meg a picinek is, mint az abortusz. Még ha később meg is bánnád, azt legalább tudnád, hogy amit te megtehettél érte, azt megtetted: jó szülőket adtál neki, akik szeretik.
Szóval beszélj mielőbb édesanyáddal és egy nőgyógyásszal is!
Köszönöm szépen!
Csütörtökre kaptam időpontot az orvosnál, a nővérem elkisér meglátjuk mi a helyzet és elmondjuk együtt anyának.
lehet hogy megtrtom inkább a picit...gyereknevelésben van tapasztalatom, mivel az unokahugaimra nagyon sokat én vigyáztam és még most is sokat vagyok velük.
Köszönöm a Hasznos Tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!