Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A babának árt a cigi?

A babának árt a cigi?

Figyelt kérdés
amikor megtudtam,h terhes vagyok,rögtön abbahagytam a dohányzást,de nagyon hiányzik.a legerösebb cigit szívtam.nagyon ártana a babának ha néha elszívnák egy szálat a gyengébb fajtából???nem bírom nélküle,mindig ideges vagyok és úgy érzem ez megnyugtatna
2010. febr. 13. 11:22
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
semmi gond :)
2010. febr. 19. 08:11
 32/32 anonim ***** válasza:
szerintem a cigarettázó szülő ha nehezen i s megy de igenis próbáljon meg egy kis áldozatot hozzni a gyermeke egészségéért mert még annyi mindenről le kell mondania vagy épp rá kell szoknia ami nem esik kedvére a gyermeke miatt hogy nyugodtan elkezdheti gyakorolni már most amikor amugy is a legfontosabb időszak a csecsemő számára az egészséges kifejlődéshez.én napi 1 dobozzal szivtam el egészen addig amig nem teszteltem pozitivat.már 27 hete hogy rá sem gyujtottam.inkább megeszek helyette egy almát.igaz sokkal többet hiztam eddig mint kellene valószinű ez miatt de inkább legyen nagyobb de egészséges babám mint egy koraszülött 2kilós a korai méhlepény elöregedés miatt amit igenis a cigaretta is okoz.
2010. febr. 21. 18:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!