Melyik jobb 2-3 szál cigi mellett szoptatni vagy inkább tápszert adni egy babának?
Hát erre a kérdésre most kapsz majd hideget , meleget.
Inkább próbálj ne cigizni, vagy ha nem birod, este, az utolsó szopi után rágyújtani. A nikotin 1 óra alatt kiürül a szervezetből.
NA,NA NA ÁLLJUNK MEG EGY SZÓRA!!!
ITT MÁR MINDENKI ENGEM ÍTÉL EL,HOLOTT ÉN NEM IS ÍRTAM AZT,HOGY ÉN CIGIZNÉK SZOPTATÁS ALATT!!
CSAK FELTETTEM EGY KÉRDÉST MERT A BARÁTI KÖRÖMBEN VAN ILYEN EMBER!!!
NEM ÉRTEM MIÉRT VANNAK OLYAN B.....Ó EMBEREK,HOGY EGYBŐL LEHORDANAK,ÉS NEM VAGYOK PRIMITÍV KÉPZELJÉTEK EL,MINDENKI INDULJON KI MAGÁBÓL ÉS AKI NEM TUD OLVASNI VAGY NEM TUD ÉRTELMEZNI EGY KÉRDÉST AZ NE VÁLASZOLJON RÁ!!!!!
VAN 2 SZÉP CSODÁLATOS GYERMEKEM ÉS SOHA NEM CIGIZTEM!!!!!!
amúgy itt a netten azt olvastam,hogy csak akkor árt a babának,ha napi 10-15 szál cigit szív el valaki nem pedig 2-3-mat és ez semmivel sem árt jobban mint hogyha valaki a baba mellett cigizik vagy cigizés után valaki egyből felvesz egy babát!!
Bocs, de általában azok kérdeznek, akiknek gondjuk van. Ellenkező esetben jelezni kéne, hogy csak egy ismerősről van szó és akkor nem téged, hanem az ismerősödet hordanák le- Amúgy én nem tudtam szoptatni, úgyhogy nagyon sajnálnám, ha valaki azért apasztaná el a tejét, mert ő cigizni akar. Amúgy a tápszerrel semmi gond nincs, de csak akkor használja , ha nincs teje!
Szóval az én tippem: Nem bagózás és szoptatás!
ja, odaszoktuk írni, hogy egy ismerősöm...bla-bla.
mindegy is.
amit szomorúan látok, az a pontozás.miszerint az 100% -asan hasznos válasz, hogy bagozzón csak az anya.
hát sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!