Szerintetek a Milusan tea vagy a Laktoherb a jobb tejszaporitó? Esetleg más?
Figyelt kérdés
Illetve amelyiktől kisebb az esélye, hogy fájjon a babám hasa!2011. júl. 7. 11:19
1/5 anonim válasza:
Milusant nem próbáltam, Lactoherbtől fájt a lányom hasa és minden olyantól, amiben édeskömény volt.
A legjobb tejszaporító nekem a gyakori szoptatás volt és a rostos őszibarack. Más nem.
2/5 anonim válasza:
Szerintem ezek "egykutyák", mind ugyanattól a gyógynövénytől serkentik a tejelválsztást. Tejszaporítás terén tapasztalatom mint az előttem szólónak!
3/5 anonim válasza:
Nekem egyértelműen milusan.
Müllerben az ára is kevesebb, bár így is drága.
4/5 anonim válasza:
Szerintem a Humana a legjobb, bát sz íze, mint a zelleré
most akciós
Dae alapból is olcsóbb is mint a Milusan
A laktoherb-et is ittam, az a legkiadósabb
5/5 anonim válasza:
A HIPP filteres teájától volt, hogy egy alkalommal 3-4 deci tejem volt. 3 óránként fejtem. (Mert egy darabig kórházban volt a babám, és addig szondán kapta a tejcsit.)
A szobatársaim Laktoherbet ittak, nekik kevesebb volt.
De lehet, hogy ez véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!