amikor megtudtam,h terhes vagyok,rögtön abbahagytam a dohányzást,de nagyon hiányzik.a legerösebb cigit szívtam.nagyon ártana a babának ha néha elszívnák egy szálat a gyengébb fajtából???nem bírom nélküle,mindig ideges vagyok és úgy érzem ez megnyugtatna
igen, árt. de ezt komolyan el kell mondani? Ha keveset szívsz keveset árt, de akkor is árt!
2010. febr. 13. 11:24
2/32 anonim válasza:
Nem nagyonis jót tesz neki!!!! Legalább addig legyél érte felelősséggel amíg benned van.
De ha annyira nem bírod ki,legalább ne a legerősebbet szívd jó?
2010. febr. 13. 11:26
3/32 anonim válasza:
ugye ezt nem komolyan kérdezted??!! szerinted neked árt a cigi? ha asztmás sokat síró,fejletlen vagy épp idegbeteg gyereket szeretnél nyugodtan cigizz bármennyit az esélyed megvan rá! a munkatársam megtette,a ma 13éves gyerekén megis látszik..mostmár hiába szánakozik miatta.El kell döntened akarod -e azt a gyereket vagy sem.Ha igen akkor nuku cigi!
2010. febr. 13. 11:26
4/32 anonim válasza:
Én is nagy dohányos voltam!!! És nekem is borzalmas nehéz volt lerakni, még most is hiányzik. De szerintem a babáért mindent, és igen árt neki, és én soha nem bocsájtanám meg magamnak hogy ha a babám miattam nem lenne egészséges. hidd el ki lehet bírni! Én amikor ideges voltam, vagyok megeszek egy nagy narancsot vagy valamilyen gyümölcsöt, lefoglalom magam, és ez segít!
Kitartást!
Boldog babavárást.
24.hetes kismama
2010. febr. 13. 11:27
5/32 anonim válasza:
Relatív az, hogy árt-e. Ha beteg gyereket szeretnél akkor nem árt. Sőt! Ha pedig egészséges gyerkőcöt akkor inkább valami cigarettázásról leszoktató foglalkozásra járj, meg használj Nicorette-t!
A te döntésed! Ha fontos a gyerek leszoksz.
Puszika
2010. febr. 13. 11:28
6/32 anonim válasza:
szerinted ha a dohányzás ártalmas a felnőtt emberenek, a babának nem? Igen, amíg te pöfékelsz ő ott benn fulladozik, mert lecsökken az oxigénszint.
Gyengébb cigi pedig nem is létezik. Ez csak a cigarettagyárak kampányfogása, hogy így nyugtassák meg a dohányosokat. Egyébként pedig a cigaretta több ezer kemikáliát tartalmaz, illetve a papírja, ezekkel minden cigi át van itatva.
2010. febr. 13. 11:29
7/32 anonim válasza:
Szerintem ezt inkább orvossal beszéld meg. Persze, hogy árt, alacsony születési súly, bölcsőhalál, mindenféle szörnyűségek lehetnek a következményei.
Viszont ha tiszta idegbaj vagy a nikotinelvonás miatt, akkor lehet, hogy az többet árt, mint heti két szál cigi. Ezt kelle orvossal megbeszélni, hogy melyik a "kisebbik rossz".
Ha úgy döntesz, vagy a doki engedélyez egy-két szálat, akkor az viszont tényleg egy-két szál legyen!
2010. febr. 13. 11:30
8/32 anonim válasza:
Nagyon nagyon árt! Elképesztően sok rendellenesség kialakulásáért felelős a cigi, nem beszélve a csecsemőhalandóságról, és a koraszületés, halvaszületés esélyéről! Ne cigizz! Rágcsálj répát, kösd le magad, vagy játssz olyan internetes játékot, amihez mindkét kezedre szükség van! Én is nagy bagós voltam, de azonnal letettem, most 7 hónapos a fiam, szopizik, és én nem dohányzom! Tudom, hogy nehéz, nekem is az, de a gyerekért MINDENT! Kitartás, ne gyújts rá!
2010. febr. 13. 11:30
9/32 anonim válasza:
az ilyen nicorette meg hasonló dolgok nagy kamuk egyébként. Úgyis megy bele a véráramoda a nikotin. De a nagyobb baj az hogy azt hiszi tőle az ember hogy működik és ettől ő minden erőfeszítés nélkül le fog szokni. De ez nem így van, az életben semmi sincs "ingyen". Ha nincs akaraterőd, akkor nem fogsz leszokni róla, ha meg van akaraterőd akkor enélkül is le fogsz.
2010. febr. 13. 11:31
10/32 anonim válasza:
Lehet kapni a gyógynövényboltban nikotin mentes cigit, Igaz nem a leg finomabb, és büdös is (elszívását szobában nem javaslom), de talán segíthet. Próbáld a mentolost, az még kibírható. Kitartás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!