A babának árt a cigi?
"De azt nem értem, a cigi nem drog, nem lehet tőle függővé válni és a kérdező sem függő egy kicsit sem. Mitől tiszta idegbeteg? Pl én egy picit sem voltam idegbeteg attól, hogy pl nem ihattam tejet a terhesség alatt, meg nem ehettem tiramisut stb"
Pont hogy a cigi az bizony drog. Csak legális. Pont hogy a cigitől függő leszel. Még hogy nem lehet függővé válni? Melyik bolygón élsz te? (ha iróniának szántad akkor bocs) Ezt nem lehet a tejiváshoz hasonlítani..
Ó de jó hogy itt vagy. Kipróbáltad a zacskót? Milyen fulladozni egy pár percig oxigén nélkül? És milyen lehet napi ötször kilenc hónapon keresztül? Légyszíve válaszolj.
Mondjuk ennek a babának ahogy itt olvasom a családi örülményeket lehet ez lesz a legkisebb baja, edzett lesz legalább mire világra jön.
"Azzal, hogy azt írtam, hogy napi 5 szál kitisztul a szervezetből, az még engedélyezett ha nagyon muszály, nem megálmodtam, hanem orvosi véleményt közöltem."
Te iszonyat mód idióta vagy.
látom egyesek olvasni sem tudnak,azt írtam,h NEM CIGIZEK!egyébként mit tudsz te a családi körülményeinkröl?:)
mindig az beszél,akinek a háza ég,ugye?
egyébként csak azért kérdeztem,mert az állandó stressz sem tesz jót a kicsinek.és ne mondjátok,h a cigizés nem függöség,mert nem drog.az alkohol sem drog,mégis tele a világ alkoholistákkal!
Bocsi összekevertelek egy másik kérdezővel, a sötét szülő kommentből gondoltam, hogy te vagy az. Mert ő tényleg sötét volt és nagy dohányos és idegbeteg meg minden ami egy boldog babaváráshoz kell.
Tényleg bocs, teljes mértékben igazad van el kellett volna olvasnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!