Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A babának árt a cigi?

A babának árt a cigi?

Figyelt kérdés
amikor megtudtam,h terhes vagyok,rögtön abbahagytam a dohányzást,de nagyon hiányzik.a legerösebb cigit szívtam.nagyon ártana a babának ha néha elszívnák egy szálat a gyengébb fajtából???nem bírom nélküle,mindig ideges vagyok és úgy érzem ez megnyugtatna
2010. febr. 13. 11:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
a babának jobban árt egy ilyen sötét szülő...
2010. febr. 14. 12:48
 22/32 anonim ***** válasza:

"De azt nem értem, a cigi nem drog, nem lehet tőle függővé válni és a kérdező sem függő egy kicsit sem. Mitől tiszta idegbeteg? Pl én egy picit sem voltam idegbeteg attól, hogy pl nem ihattam tejet a terhesség alatt, meg nem ehettem tiramisut stb"

Pont hogy a cigi az bizony drog. Csak legális. Pont hogy a cigitől függő leszel. Még hogy nem lehet függővé válni? Melyik bolygón élsz te? (ha iróniának szántad akkor bocs) Ezt nem lehet a tejiváshoz hasonlítani..

2010. febr. 14. 13:36
 23/32 anonim ***** válasza:
Na de mond ezt egy dohányosnak kikéri magának. A múltkor egy emberként ugrottak nekem, hogy ne mondjak már ilyet. Na jó nem mondok, de akkor mitől idegbeteg?
2010. febr. 14. 13:40
 24/32 A kérdező kommentje:
...hogy írhat valaki olyant,h a babának jobban árt egy ilyen sötét szülö.inkább tartsd meg a véleményedet,mert egy kérdés végett nem itélkezhetsz!!!
2010. febr. 14. 19:07
 25/32 anonim ***** válasza:
hogy lehet kérdezni olyat hogy ami eleve neked árt az árthat e a babának?ááá dehogy számára az vitamin...amit neked köszönhet.
2010. febr. 16. 10:39
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
Kedves lepontozók. Azzal, hogy azt írtam, hogy napi 5 szál kitisztul a szervezetből, az még engedélyezett ha nagyon muszály, nem megálmodtam, hanem orvosi véleményt közöltem. Ha olvastátok, nikotinmenteset javasoltam. Egyébként még mindig jobb, ha elszív 1-2 szál cigit, mint hogy idegeskedjen, mivel az is elég ártalmas. Lehet ismét lepontozni.
2010. febr. 17. 21:21
 27/32 anonim ***** válasza:

Ó de jó hogy itt vagy. Kipróbáltad a zacskót? Milyen fulladozni egy pár percig oxigén nélkül? És milyen lehet napi ötször kilenc hónapon keresztül? Légyszíve válaszolj.

Mondjuk ennek a babának ahogy itt olvasom a családi örülményeket lehet ez lesz a legkisebb baja, edzett lesz legalább mire világra jön.

2010. febr. 17. 21:27
 28/32 anonim ***** válasza:

"Azzal, hogy azt írtam, hogy napi 5 szál kitisztul a szervezetből, az még engedélyezett ha nagyon muszály, nem megálmodtam, hanem orvosi véleményt közöltem."

Te iszonyat mód idióta vagy.

2010. febr. 17. 21:50
 29/32 A kérdező kommentje:

látom egyesek olvasni sem tudnak,azt írtam,h NEM CIGIZEK!egyébként mit tudsz te a családi körülményeinkröl?:)

mindig az beszél,akinek a háza ég,ugye?

egyébként csak azért kérdeztem,mert az állandó stressz sem tesz jót a kicsinek.és ne mondjátok,h a cigizés nem függöség,mert nem drog.az alkohol sem drog,mégis tele a világ alkoholistákkal!

2010. febr. 18. 08:34
 30/32 anonim ***** válasza:

Bocsi összekevertelek egy másik kérdezővel, a sötét szülő kommentből gondoltam, hogy te vagy az. Mert ő tényleg sötét volt és nagy dohányos és idegbeteg meg minden ami egy boldog babaváráshoz kell.

Tényleg bocs, teljes mértékben igazad van el kellett volna olvasnom.

2010. febr. 18. 09:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!