3 hetes terhes vagyok. Nagyon várjuk a babát! Nem dolgozom, figyelek az étrendemre, sokat pihenek, nem stresszelek, 24 éves vagyok és egészségesen élek/éltem (no cigi és alkohol) Ugye nem lehet baja a babának? Mit tehetek még?
Szia
Szerintem már így is tökéletes vagy,csak túlstresszeled:-)
Lazíts!!!!!
A terhesség nem betegség, hanem egy állapot, egy boldog állapot. Élvezd, ne parázz!!
Foglald le magad, sétállj, légy barátaiddal, vagy pl én szakdogát írok és nyelvet tanulok:-)
Sok aggódásmentes boldogságot
5 hetes kismama
Szia!
Mindent úgysem tudsz kiszűrni, de jó hogy sokat pihensz, megpróbálsz egészségesen élni....stb. Ezek mind-mind jó dolgok, és csökkented az esélyét annak, hogy baja legyen a babádnak, de kizárni nem fogod tudni teljesen SOHA, SEMILYEN MÓDSZERREL. És vigyázz, ne ess át a ló túlsó oldalára, ne zárd burokba magad. Leginkább gondolkodj pozitívan! Örülj az állapotosságodnak! Sétálj nagyokat, menj levegőre! Legyél boldog kismama, és ne azon agyalj percenként, hogy jesszusom most éppen mivel ártottam a babának, és mit zárjak még ki! Ennél többet nem nagyon tudsz tenni! A többi Jóisten, genetika és orvosok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!